2777
2789
عنوان

کیا الان اونجایی هستن ک دوست دارن

62 بازدید | 14 پست

کی الان از جاش راضیه از موقعیتش راضیه از ازدواجش از اطرافیان و جمعی ک توش ..

کی الان هرچیزی ک دلش بخواد داره حتی اجازه خودش 

مثلا الان بزنه از خونه بیرون شب بیاد کسی نگه بدون اجازه رفتی چرا رفتی..

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یان

کی اونجایی هست ک دلش میخواد...جاش خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این که هستم و توش قراردارند راضی ام حتی اگه سخت باشع

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
خداروشکر ک راضیی....

خدا کنه همه راضی. باشن 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

من کلی تلاش کردم درس خوندم تا الان بتونم به شغل مورد علاقم برسم و توش کار کنم 

اگه الان برم بیرون شب بیام خانوادم نگرانم میشن ولی خب اجازه میدن و خوشحالم از اینکه نگرانم میشن

من راضی نیستم...بودم...اما دگ خسته شدم

چرا آخه 

منم یه وقت های همینجوریم که حقم دارم