2777
2789
عنوان

راضی کردن خانواده ام براازدواجم

271 بازدید | 25 پست

بچها من تاب حال هی تیکه تیکه توصیح دادمو تاپیک زدم الان خلاصه همه رومیگم توروخداراهنماییم کنین

من تا ب حال چن بار عاسق شدم اوناام میخواستنم ولی اخرنشد من خانواده ای ب سدت سخت گیر دارم مال ۱۰۰۰سال پیشن ازاول هرکاری اونا خواستن انجام دادم رشته ای خوندم ک علاقع ای نداشتم دانشگا قبول شدم چون روزانه بود باید حتمن میرفتم مخالف بودن ب زور رفتم ولی اینقد بم زنگ زدن غر زدن خانوادم چل شدم مغزم نگرفت ول کردم درسمو

اومدم رفتم سر کار بایکی اشنا شدم شهرشون ی جا دیکس خیلی دوسش دارم ولی خانوادم مخالفن بخاطر همین نمیزارن دیگه اصلا سر هیچ کاری برم اسم عشقمو ک میارم میخوان گوشیو ازم بگیزن کلی عشق بدبختمو خانوادشو فش دادن راضی نیستن من زنده باشم میخواستن بدنم ب ی سرایدار ک ۲۰سال بزرگتر از منه بای بدبختی فرار کردم بم میگن عقل نداری ولی من عاسق عشقمم بگین چکارکنم بااین خانوادهم 😓😓😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف خانوادت گوش نکن واس ازدبواج بعدم ۲۰سااال بزرگتر جای باباته خواهرمن

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
۲۱سالمه ولی خانواده عسقم اینطوز راصی نبستن

عشق چرته  من جات باشم زیر ۲۵ ازدواج نمیکنم   برو شغل تمام وقت پیدا کن راحت شو از دستشون فعلا

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند ... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم ...

به خانواده نمیشه پشت کرد

ولی اگ عاقلی  بالغی و و طرفت ینی پسر ادم خوبیه تصمیمت قاطعه برای ازدواج...

برو دادگاه از حاکم ینی قاضی اجازه بگیر برا ازدواج...از طریق قانونی هم میشه اقدام کرد...

هرچند این کار نشدنیه ع نظر من ...

چون واقن نمیشه حرف خونواده نادیده گرف

پس فردا مشکلی پیش بیاد میگن برو از دادگاه نامه بگیر ماخونوادت نییسیم

باید راضی شون کنی..

عشق چرته  من جات باشم زیر ۲۵ ازدواج نمیکنم   برو شغل تمام وقت پیدا کن راحت شو از دستشون فع ...

نمیزارن میگن یبار رفتی الهی قلم پات بسکنه ک رفتی دبگه بمیریم نمیزاریم بری الانم عسقم موقعیتسو نداده دوسال دیکه حدااقل