2777
2789

خانما این ماه برای تنظیم پریود از شب ۱۵ سیکلم به مدت ۱۰ روز روزی دوتا قرص پروژسترون خوردم الان ۱۱ روز میشه که قرصم تمام شده ولی پریود نشدم،مورد جدیدی هم که برام پیش آمده تقریبا ۳ روز میشه که لکه بینی قهوه ای روشن دارم خیلی جزیی و کم،نمیدونم این چیه دیگه😢اقدام هم داشتم ممکنه باردار باشم ؟یا اینکه الان این حالت پریود باید حساب کنم؟ خسته شدم بخدا اگر کسی تجربه داره کمک کنید ممنون میشم😭😔

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
وای عزیزم من مجرم دکتر این قرصوبهم داد روانیم کرده  تا ١٢ روز پریود بود حدود ٨روزش فقط لکه بی ...

من تو مجردیام خوردم اینطوری نشدم اصلا شاید به بدنت نمیسازه،سال گذشته دوفاستون میخوردم خوب بود الان نیست و باشه خیلییی قیمتش زیاد شده

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالب اینجاست من برا لکه بینی رفتم پیش دکتر  این قرصو با یه اتیسترون بهم داد کلا بهم ریخت بدنم&n ...

شاید نمیدونم😔

من دوفاستون میخوردم عزیزم این ماه که قطع کردم دیدم 7 روز گذشته و پریود نمیشمبی بی چک زدم هاله خیلی کمرنگ داشت فرداش رفتم ازمایش دیدم مثبته بعدش لکه بینی داشتم که الانم شیاف استفاده میکنم شاید شما هم بارداری

من دوفاستون میخوردم عزیزم این ماه که قطع کردم دیدم 7 روز گذشته و پریود نمیشمبی بی چک زدم هاله خیلی ک ...

عزیزدلم مبارکت باشه الهی به سلامتی،من اصلا خاطره خوبی از بی بی چک ندارم،اصلا فکرش نبودم امتحان کنم،اگر بارداری باشه لکه بینی مسئله ی مهمی نیست؟

عزیزدلم مبارکت باشه الهی به سلامتی،من اصلا خاطره خوبی از بی بی چک ندارم،اصلا فکرش نبودم امتحان کنم،ا ...

ممنونم عزیزم انشالا بارداری , چرا عزیزم اگه باردار باشی بهتره زودتر بفهمی من خودم اهمیت نمیدادم اما دکترم کلی دعوام کرد گفت اطراف ساک نی نی خون هست و اگه دیر میرفتم سقط میشد الان استراحتم و روزی سه تا شیاف استفاده میکنم , چند تا امپول پروژسترون استفاده کردم , ما چون قبل بارداری از پروژسترون استفاده کردیم اگه باردار باشیم برا جلوگیری از سقطش حتما باید ادامه بدیم

ممنونم عزیزم انشالا بارداری , چرا عزیزم اگه باردار باشی بهتره زودتر بفهمی من خودم اهمیت نمیدادم اما ...

چشم عزیزم فردا حتما میرم دکتر،دعا کنن برام💝