2777
2789
عنوان

منفی بود...بینهایت منفی😓

368 بازدید | 9 پست

برام یه صلوات بفرستین🌹

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چند روز تاخییر زدی؟

سه روز مونده به موعدم اما میدونم باردار نیستم

با اینکه میدونستم بازم ناراحت شدم😔

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
مال منم همش همينه هييييييي خدا

خیلی بده این توهم😓

سه روز مونده به موعدم اما میدونم باردار نیستم با اینکه میدونستم بازم ناراحت شدم😔

عزیزم بخدا انقدر نا امید بودن خوب نیست ،انقدر استرس برات بده گلم.بلندشو خودتو جمع جور کن دختر ایشالله ۴ روز دیگه بی بی بزن ایشاللع ک مثبته

🥰🥰🥰
عزیزم بخدا انقدر نا امید بودن خوب نیست ،انقدر استرس برات بده گلم.بلندشو خودتو جمع جور کن دختر ایشالل ...

نا امید نیستم اتفاقا امید داشتم

اما خب دست خودم نیس ناراحتیم

ان شاالله❤️

عزیزم انقدر زود بی بی نزن تا نا امید نشی ،صبر کن از موعدت رد بشه بعد عزیزم.

باشه گلم ممنون❤️

دعا کن برام❤️❤️