2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خواهشا 😢

232 بازدید | 25 پست

نی نی ۳۰ روزه ام همش شیر میخوره و بالا میاره، 

به محض اینکه شیر نمیدم گریه میکنه منم دلم میسوزه میزارم دوباره بخوره در روز شاید ۱۰ ساعت در حال خوردنه خستم کرده چیکار کنم

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

دکتر بردیش؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم

شیرت سیرش نمیکنه احتمالا رفلکسم داره

باید ببریش دکتر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه

خب ببرش طفل معصومو احتمالا رفلاکس داره

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

هیچ مشکلی نداره الکی دوا داروییش نکن تورو خدا ن رفلکس ن چیزی بچه کوچیک تا شش ماه همینه ما ی متخصص پیر هست تو شهرمون تحصیلاتش برا المان بچهام رو میبرم پیشش میگفت بچه اگه تا شش ماه اول اصلا نخوابه ی بند گریه کنه شیر زیاد بخوره بالا بیاره اینا کاملا طبیعیه نگران نباش تو رشد بچه معلومه میخوره نوشجونش

انسانم آرزوست
هیچ مشکلی نداره الکی دوا داروییش نکن تورو خدا ن رفلکس ن چیزی بچه کوچیک تا شش ماه همینه ما ی متخصص پی ...

وا یعنی چی بچه عذاب بکشه تا ۶ ماه 

خوب ببر دکتر با دوتا قطره مشکل حل میشه بچه عذاب نکشه

وا یعنی چی بچه عذاب بکشه تا ۶ ماه  خوب ببر دکتر با دوتا قطره مشکل حل میشه بچه عذاب نکشه

تشخیص متخصص اطفال کهنه کار میگه دارو الکی ب بچه ندین راینیتیدن از بدو تولد میدین درسته اروم میکنه ولی بچه اب بندی نمیشه یا مثلا اصلا قطره اهن گفت ب بچها ندین غذای خوب بدین و دلایلی گفت ک حوصله توضیح ندادم من ندادم بچهام از گرفتم مشکلی ندارم و رشدشون کاملا طبیعیخ

انسانم آرزوست
تشخیص متخصص اطفال کهنه کار میگه دارو الکی ب بچه ندین راینیتیدن از بدو تولد میدین درسته اروم میکنه ول ...

دارو الکی نیست بچه اذیت میشه 

پسر من همینجوری بود وزن نمیگرفت دارو مصرف کردتا ۳ ماهگی کاملا خوب شد