2777
2789

سلاممم بچه هاااا

من خواهر کوچیک ترم 🙌

خواهرم از من حدودا ۴ سال بزرگتره و زمانی که من ۱۵ ساله بودم ازدواج کرد 

آقا اینا هرموقع خرید میرفتن منو نمیبردن😐😒من نمی دونم چرا خیلی ناراحت میشدم 

مثلا برای خرید النگوهاش و طلاها و ... با خواهرشوهراش و اینا میرفت و از اونا نظر میخواست 

کلا راجب خیلی مسائل 

الان ۲۰ سالمه چند هفته پیش سر خواستگاریم اومد خونمون و خیلی داشت دخالت میکرد 

چرا به خودش همچین اجازه ای میده نمیدونم😑😑😑

به خودم قول دادم دقیقا مثل خودش باشم وقتی ازدواج کردم 

😁😁😁😁

همش میگه ازدواج کنی باهم اکیپ شیم بریم رستورانا و سفره خونه و...

تو دلم بهش میخندم 😂چون به خودم قول دادم اصلا اینکارارو نکنم 

چون زمانی که من دوست داشتم برم باهاش اون کلا با خانواده شوهرش بود 

حالا پشیمون شده😂😂😂

خدایی نگین رفتارت بچگونس 😐😂

من حس میکنم ۱۴سالته

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اگه هست برو سر درست ایران همه چی کنکوره 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اشتباه کرد شما ببخش. شاید از اونا دلخوره میخواد پیش خواهرش دل خودشو آروم کنه  تنهاش نزار 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیزم اینطوری رفتار نکن به هرحال خواهرته الان بزرگ شدی خانوم شدی باهات خوب شده منم خواهر کوچیک هستم..خواهر بزرگترم قبلن باهام تعریف نمی کرد و فکر می کرد بچه ام الان خیلی خوبیم با هم

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁

خوب عزیزم انتظار داشتی با دختر ۱۵ ساله میرفت خرید عروسی؟ تو تجربه ای نداشتی .منم خواهر کوچیکترم اینایی که گفتی طبیعیه الان بزرگ شدی و با خواهرت بیشتر میتونی اخت بشی .سخت نگیر عزیزم زندگی پر از مسائلیه که اینا هیچه در مقابلش .بخوای توجه کنی باید همه رو کنار بزاری اون موقع خودت میمونی و خودت

من خواهر ندارم ولی میگم این کاری که گفتی رو انجام بده بزار اون احساسی رو که قبلا داشتی رو حس کنه و بفهمه که اون موقع تو بهش نیاز داشتی ولی الان نداری 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

بیخیال منم خواهرمو نبردم دقیقا هم اختلاف سنی ما هم مثل شماست ولی الان خودش میگه هروقت ازدواج کردم اولین نفر تو باید. باشی که برم خرید عروسیم چون می‌دونه من خواهر بزرگترم و صلاحشو بهتر می‌خوام و خودم این تجربه رو داشتم میتونم کمکش کنم 

عزیزم اون موقع تو شوهر نداشتی خب فرق داره چه معنی میده دوتا تازع ازدواج کرده خواهرشون ببرن بیرون؟؟؟ غیر خرید طلا اینا ینی میخواستی رستوران اینا تفربح بری؟؟؟ مسلمه نمیشه اصلا خودت باید معذب میشدی که نری من داداشم ازدواج کرده هرچی خودش و خانومش اصرار میکنن نمیرم فقط چند دفعه رفتم که ناراحت نشن واقعا عجیبه همچین مقایسه ای شما خودتم الان یه خواهر کوچیک تر داشتی حاظز نبودی ببریش همه جا با شوهرت

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
خوب عزیزم انتظار داشتی با دختر ۱۵ ساله میرفت خرید عروسی؟ تو تجربه ای نداشتی .منم خواهر کوچیکترم اینا ...

ولی من الان بخوام خرید عروسی کنم صددرصد کوچیکتر از خودمو میبرم نظر بده چون بزرگا سلیقه و نظرشون خیلی قدیمیه 

کوچیکترا سلیقه جدید تری دارن 

الان یه زنعمو دارم ۴۰ سالشه همیشه بوفه و دکور خونشو میده خواهرش که ۳۰ سالشه بچینه همیشه هم میگه اونایی که کوچیکن ایده ها و سلیقه های خیلی بهتری دارن 

منم دقیقا عین تو خوب عشقم تو ۱۵ سالت بوده بچه بودی ازت نظر نمیخاسته کارت اشتباهه دشمنت نیس ک خاهرته منم کوچیک بودم آجیم ازدواج کرد منم دخالتی نداشتم الان من ازدواج کردم از همه ازش صلاح مشورت میکنم خیلیم دوسش دارم تو خیلی بچگونه رفتار میکنی معلومه عقده ای و کینه ای هستی واقعاک

ولی من الان بخوام خرید عروسی کنم صددرصد کوچیکتر از خودمو میبرم نظر بده چون بزرگا سلیقه و نظرشون خیلی ...

کوچیک داریم تا کوچیک، زنعموتون از خواهر کوچیکه ۳۰ سالش نظر میخاد نه از بچه ۱۵ ساله

شما ۱۵ سالت بود انتظار داشتی ازت نظر بخان