2777
2789
عنوان

مادر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 29 پست
مادرته ها غریبه که نیس، دور از جونش ولی به زمانی فکر کن که ممکنه نباشه و تو با خودت همش میگی کاش اون ...

درسته واقعا از خودم بدم اومد😔

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
حرفتو زدی دیگه چرا قطع کردی ملایم تر میگفتی عزیزم، قدر بودن مادرتو بدووووووووون 

نمیدونم چرا یهویی عصبی شدم اخه خیلی هم گفتم بیا بریم همش بهانه ک نه اینا منم عصبی شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته واقعا از خودم بدم اومد😔

عیب نداره فردا پا شو برو خونشون بغلش کن بوسش کن از دلش در بیاد شایدم اومد و رفتین

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
عیب نداره فردا پا شو برو خونشون بغلش کن بوسش کن از دلش در بیاد شایدم اومد و رفتین

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی

در مقابل ماااادرت غرور ب خرج میدی🤦‍♀️بزرگتره حتما اینطور صلاحدیده،،،غرور در مقابل پدرومادر از نظر من بیمعنیست،،، پدرومادر اگه خدای نکرده خدای نکرده یروز نباشن تکرار نمیشن هیچوقت،،،همیشه و در همه حال هواشنو داشته باش دلشونو بدست بیار تا خداهم ازت راضی باشه

نمیدونم چرا یهویی عصبی شدم اخه خیلی هم گفتم بیا بریم همش بهانه ک نه اینا منم عصبی شدم

هر چی بوده ارزش بلند صحبت کردن با مادرت و نداشته، حداقل دیگه اسم غرور و نیار، پیش پای مادر غرور و اینا معنی نداره، خوش به حالت مادرت هست انشالله سایه ش روی سرت مستدام باشه

در مقابل ماااادرت غرور ب خرج میدی🤦‍♀️بزرگتره حتما اینطور صلاحدیده،،،غرور در مقابل پدرومادر از نظر م ...

ممنونم

هر چی بوده ارزش بلند صحبت کردن با مادرت و نداشته، حداقل دیگه اسم غرور و نیار، پیش پای مادر غرور و ای ...

ممنونم نه اصلا بلند صحبت نکردم فقط از این ناراحتم ک قطع کردم

خوب دیگه فردا بهش زنگ بزن عزیزم ناراحت نباش مادرا که به دل نمیگیرن 

ان شاالله بخدا الان ک دارم تایپم میکنم اشکم داره میریزه😔

غرور چیه عزیزم شاید کاری براشون پیش امده یا حالشون بد بوده 

نه سر یه چیزای خیلی پیش پاافتاده