بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر نکنم ۲۰ روز اخه ولی برای اینکه خیالت راحت بشه اکسیژن خونتو بگیر منم هفته اولم تازه
خیلی مراقب خودت باش به خودت برس چیزای مقوی بخور هفته دوم خیلی سخت میگذره...قرص جوشان و مولتی ویتامین بخور حتما... اگه بدن درد داشتی برو درمانگاه بگو بهت سرم بزنن با ویتامین سی و ب کمپلکس و مسکن.... من دکتر آخری که رفتم بهم تو سرم آمپول بتامتازون داد و بقیه اون چیزایی که گفتم و دو روز پشت هم تکرار شد و حالم خیلی خیلی بهتر شد
من روز ۱۴ مجبور شدم سی تی بدم چون اکسیژنم اومده بود پایین تر یهو سرفه هامم کم نشده بود که خشک کننده های قوی دادن خوب شدم، وقتی علامت ندارین سوزشو درد و اینا ندارین خوب شدین دیگه هرچی میخواست بشه تو دوهفته اول شده بود
مراقبم خیلی کاری نمیتونم بکنم دبگه سینم فقط خیلی میسوزع و اذیت کنندس هر سری هم یه جاش میسوزه گاهی هم ...
نمیخوام بترسونم ولی برا من هفته دوم بدتر بود منم همینجوری بودم برا من سمت قلبم میسوخت و تپش قلب شدید اینام داشتم همش از استرسه البته من در نمهایت مجبور شدم سی تی بدم
نمیخوام بترسونم ولی برا من هفته دوم بدتر بود منم همینجوری بودم برا من سمت قلبم میسوخت و تپش قلب شدید ...
من دوبار گرفتم😥😔خیلی بد بود لنتی ولی هفته اول سختر بود برام اکسیژن خونتون چند بود؟هردوبار بعد از اینکه خوب شدم تا مدت ها توی خواب بدنم سر میشه و اکسیژن بش نمیرسه🙁
مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
نمیخوام بترسونم ولی برا من هفته دوم بدتر بود منم همینجوری بودم برا من سمت قلبم میسوخت و تپش قلب شدید ...
من وقتی بهش فکر می کنم قفسه سینم می سوزه. شاید هم تلقینه. سرفه هام خیلی کمه . ولی بوی مواد شوینده اذیتپ می کنه. اکسیژنم ۹۷ هست. نمی دونم سی تی بدم یا نه