2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم خونه ای مامانم هستم باهاش دعوام میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شهر غریب خودم تنها رفتم زایشگاه خودم بچمو شیر میدادم خودم تمیز میکردم با کلی خونریزی که داشتم بعدشم مستقیم رفتم خونم راحت راحت شوهرمم مثل کوه پشتم بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

خودشم ی بچه کوچیکه داره دیگ طفلی عصاب نمی‌مونه براش ک این روزا آدما کم تحمل شدن توام زیادی ب خودت نگیر اگه میتونی برو خونه خودت ب ما شوهرت بگو بیاد کمکت

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
خوب عزیزم وقتی به بچت نمیرسه خودتو که آرامش نداری چرا فردا همین امشب میرفتی دیگه.

نمیذاذه دعوا میکنه دست پیش میگیره همش‌سر نوزاد هم یکارای میکنه بوسش میکنه هیچی هم‌نمیتونم بگم تو‌این‌کرونایی اخه که نوزاد رو‌بوس میکنه دلم خونه

من خواهرشوهرم زایمان کرد یکماه موند خونه پدرش.خداشاهده هربار زنگ میزدیم مادرشونرم بابغض حرف میزد مشخص بود خیلی خسته اس.شوهذم زنگ زد خواهر بزرگش گفت اونو بگو بره خونش دیگه مادرم از پا درومد.فرداش رفت ولی باز صبح میرفت خونه پدرش تاشب  

خیلی سخته یه بچه دو ساله یه ۳ ساله یه نوزاد 

برو خونه خودت واقعا اینجوری اعصابت بهم میریزه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
خودشم ی بچه کوچیکه داره دیگ طفلی عصاب نمی‌مونه براش ک این روزا آدما کم تحمل شدن توام زیادی ب خودت نگ ...

از خدامه خودم سرپام طبیعی بودم نیازی به کسی ندارم 

خیلی سخته یه بچه دو ساله یه ۳ ساله یه نوزاد  برو خونه خودت واقعا اینجوری اعصابت بهم میریزه

دارم افسردگی میگیرم بخدا 

یکم خسیس بازی هم در میاره الان تشنم شد رفتم یهچال دیدم باقلوا هست یه تعارف نزده بیارم بخورم خیلی ناراحت شدم اصلا 

نمیذاذه دعوا میکنه دست پیش میگیره همش‌سر نوزاد هم یکارای میکنه بوسش میکنه هیچی هم‌نمیتونم بگم تو‌این ...

فردا برو خونت عزیزم یه مدت بگذره قلق کارها و مدیریت اوضاع دستت میاد.اونم خسته اس بابچه کوچیک آخه دوتا بچه کوچیک هم که باهم باشن کارها صدبرابر میشه