2777
2789

همه مردایی که زورشون رو عربده هاشون رو فحش هاشون رو کتک هاشون رو روی سر زنی آوار میکنن که با امید خوشبختی پا توی زندگیشون گذاشته و حالا به هر دلیلی مجبوره این ظلمها رو تحمل کنه و سکوت کنه ای کاش میدونستن انگشت اون گرگ ک اون آقا گفت یروز به سمتشون نشونه خواهد رفت ....

دلم قرص شد که خدا واقعا حساب قطره قطره اشکهای بیگناه رو پس میگیره .........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دوستان همینجا گفتن بزنین شبک ۴ زدم شوهرم کلی خندیدی ب یارو😑البته شوهرم مرد بدی نیس

مردا کلا به هرچی ک به ضررشون باشه پوزخند میزنن حالا اگه یه خانوم به جای این آقا بود همین شوهر شما میگفت خانوم بفرما داره اینارو برای تو میگه ک بدونی اذیت کردن من چه عذابی رو برات درست میکنه 

میشه تعریف کنید که چی بود؟،

آقایی ک بخاطر حادثه ای روحشون برای لحظاتی جدا میشه و وقتی به عالم بالا میره متوجه میشه که بعد از گذر از تونل و نور وقت حسابرسی هست حضور 5 نفر رو حس میکنه ک 4تاشون کنار همه و یکی جدا نشسته همون یکی ک جدا نشسته پا میشه بسمتش میاد با یه چهره بسیار وحشتناک و تنها چیزی ک ازش میپرسه در حالی ک انگشت اشارشو بسمتش گرفته اینه که چرا فریبا (زن این آقا) رو انقد اذیت کردی و....

واااای کاش میدیدم ،کاش شوهرم میدید 

فردا تکرارشو ببینین شوهر منم ندید چیزایی ک هز اخلاقش میگفت خیلی شبیه شوهر من بود حتی وقتایی ک زنش میگفته من فقط به خدا میسپرم و جواب کاراشو نمیداده منو یاد سکوتای خودم مینداخت وقتی شوهرم سر گریه کردن بچم منو به باد فحش و توهین میگیره و.....

فردا تکرارشو ببینین شوهر منم ندید چیزایی ک هز اخلاقش میگفت خیلی شبیه شوهر من بود حتی وقتایی ک زنش می ...

کاش تو این دنیا تقاص پس میدادن لاقل دل ادم اروم میگرفت 

من چه کتکایی که به ناحق نخوردم وااای اصلا نمیتونم فراموش کنم ،شبی که انقدر کوبوند تو سرم چند دقیقه بیهوش شدم ولی به روی خودش نیورد ای خداااااا،الان خیر سرش میخواد محبت کنه جبران کنه چه فایده مگه از ذهن ادم میره بیرون