2777
2789
عنوان

برم یا نه مهمونی خونه خارررشوهر

345 بازدید | 22 پست

سلام بچها ....کرونا رو درنظر نگیرین.

جمعه خونه خوارشوهرم دعوتیم ولی من بخاطر یک سری مسائل که طولانی هست و مشخص ترینش بی احترامی کردنش هست دقیقا یکسال یگم‌حالت قهر داشتم...و تو این یکسال ۲ بار دیدمش.

حالا جمعه افطار دعوت کرده به شوهرم گفته بیاین منم به شوهرم گفتم دوس ندارم بیام.دوتا خواهر دیگه داره که اونا هم هستن فقط به ما نگفته.

حالا واقعا نمیدونم چکار کنم از طرفی دوس دارم این فاصله حفظ بشه و نزدیک نشه به من از طرفی دوس ندارم همسرم دلخور بشه؟؟؟ به نظرتون الان بهترین راه چیه؟

همسرمم‌گفت من برم با بچها میرم‌گفتم باشه مشکلی نیست😏🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کار میکنم نمیتونم این کرونا لعنتی رو در نظر نگیرم ولی نرو 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .