2777
2789
عنوان

اسلیو یا رژیم ..مساله این است

1854 بازدید | 135 پست

105 کیلوام...حدود 40 کیلو اضافه وزن دارم..بارها رژیم گرفتم و یکی دوماهه رهاش کردم و به مرور هی وزنم رفته بالا..یه ساله تو فکر عملم ولی مامان و شوهر و دوستم انقد تلاش میکنن منصرفم کنن که واسه ریاست جمهوری امریکا تلاش کرده بودن الان کاخ سفید بودن ...خودمم مرددم هنوز.. دوبار صددرصد تصمیم گرفتم و منصرف شدم..از شل و اویزون شدن بعدش میترسم..از حسی که بعدش نمیدونم چجوریه میترسم..از طرفی نمیدونم میتونم با رژیم ورزش کم کنم یا نه..اگه میتونستم که انقدی نمیشدم...خلاصه عین اون چهارپای شهلا چشم تو گل موندم 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

بسیار عوارض داره عمل

برو متخصص تغذیه 

تحت نظرش باش

یکمم اراده میخواد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خواهرم دو سال پیش عمل کرد کله چربیاشو کشید و بعد پوستشو کشیدن الان اصلا پوستش افتاده نیست .اتفاقا انقدر پوستشو کشیدن دکترش گفت حامله بشه تا ۷ ماهگی بیشتر باز نمیشه پوست شکمش

خیلیارو دیدم عمل کردن راضی بودن ولی تو یوتوب سرچ کن ورزش دخانه غذاهاتپ سالمو بدون روغن کن کالری شماری کن کم میشه چرا نشه

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل

رژیم . ورزش برو پیاده روی از روزی نیم ساعت شروع کن کم کم زیاد کن 

رژیم هم قرار نیست کار خاصی بکنی خوراکی بیرون . فست فود . این چیزا حذف کن برنج و نون ماکارونی نمک سیب زمینی قند و شکر متعادل مصرف کن غذاهات و سالم بدر شروع می‌کنی وزن کم کردن

بسیار عوارض داره عمل برو متخصص تغذیه  تحت نظرش باش یکمم اراده میخواد

اراده فولادی و اعصاب قوی میخواد 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

خاله م نزدیک دو ساله عمل کرده

واقعا خوب نیست

اولا پوستش نابود شده و از ریخت افتاده

دوما بنیه اول رو نداره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
قطعا راه درست همینه ولی خیلییییییی سخته 

سخته عزیزم ولی شدنی...توسایت کرمانی نگاه کن خانمه 140کیلو بوده الان 60شده...فقط اراده میخواد...

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
گلم خواهرم دو سال پیش عمل کرد کله چربیاشو کشید و بعد پوستشو کشیدن الان اصلا پوستش افتاده نیست .اتفاق ...

کشیدن چربی واسه 5 6 کیلو خوبه..40 کیلو نمیشه که عزیزم 

اراده فولادی و اعصاب قوی میخواد 

ولی مطمئن باش میتونی

عمل خیلی خیلی عارضه داره

ببین معده تو کوچیک کنی کم خونی میگیری و حتی ممکنه دوباره بزرگ بشه

چربی هاتو ساکشن کنی خطر مرگ داره

پس بهتره که اراده تو به خزج بدی و یه رژیم درست و حسابی بگیری و حتما با ورزش همراهش کنی که پوستت هم نیوفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خیلیارو دیدم عمل کردن راضی بودن ولی تو یوتوب سرچ کن ورزش دخانه غذاهاتپ سالمو بدون روغن کن کالری شمار ...

بخدا انقدر بهش فکر میکنم از کار زندگی افتادم