2777
2789
عنوان

فکرشو بکن....

41 بازدید | 2 پست

فکرشو بکن! سال دیگه این موقع، همه خانواده دور هم باشن، صداهای جدیدی به خونواده اضافه شده باشه. مجردا به عشقشون رسیده باشن. متاهلا هم که منتظر بچه بودن، بچه‌دار شده باشن. اون لبخندایی که از خونواده‌ها، ماهها و شاید سال‌ها دور شده بود، بازم به لباشون برگشته باشه. بعد همینجور که صدای قهقهه میاد، به آرزوهایی که کردیم فکر کنیم، و با خودمون بگیم دیدی همه چی درست شد؟ دیدی الکی اینقدر حرص خوردی؟ دیدی بیخود این همه فکر و خیال کردی؟ برسه روزایی که همه‌ی اونایی که توی این سالها به هر دری زدن بسته بود، درهای خوشحالی و امید براشون باز بشه، به آرزوهای خوبشون برسن، و هیچ دلی غمگین نمونه. میرسه این روزا بزودی. شک نکن …

....

الهی امین

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.