2777
2789

کسی بوده تو نامزدی هیچی نداشته ولی تونسته عروسی و خونه بگیره؟؟

ما ۲ سال نامزدیم صفر صفر شدیم ینی خدا کمکمون میکنه؟

تو این شبا واسم دعا کنید خسته شدیم 

خودمونیمو خودمون هیچکس پشتمون نیست 

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نامزدیمونم دوسال و نیم شد هیچ کس هیچ کمکی نکرد بلافاصله بعده عروسی بچه دار شدیم و خونه هم به یک سال نکشید خریدیم دخترم ۳ ماهه بود رفتم خونه خودم عروسی و همه کار ها هم با خود شوهرم بود هیچکسم کوچک ترین کمی نکرد ولی در کل خیلی سختی کشیدم تا اینجای زندگیم

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...
دو سال وا ؟ یعنی نامزدت نمیتونه یه خونه کوچیک  اجاره کنه یه شام بده ؟ اگه انقدر صفره چرا باهاش ...

ما خونه داریم ی خونه ۵۰ متری ولی پولمون تو بورس رفته کلا ۱۰ ملیون مونده 

نه نمیتونه وقتی نمیتونه بره دزدی کنه ؟الان بخوای ب ۱۰۰ نفرم شام بدی کم کم ۲۰ ملیون میشه حالا شما خرج اتلیه معمولی لباس عروس ارایشگاه و..... حساب کن 

خونه مستاجر داره ۸۰ ملیون کارگره ماهی ۴ونیم میگیره 

ی جوری میگید وااا نمتونه انگار شما تو این دنیا زندگی نمیکنید🙂

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
هیچی ‌ندارید کسی هم‌پشتتون ‌نیست بعد خونه و عروسی میخواید؟ یه‌کم‌منطقی باش. زندگی شوخی نداره با ک ...

خونه نخوایم؟تو چادر زندگی کنیم عزیزم؟؟

عروسی ارزوی هر دختریه شما خودت میتونی بدون عروسی بری؟؟

مگ ادم چند بار زندگی میکنه ک از این چیزا ام دل بکنه؟؟

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
اره نامزدیمونم دوسال و نیم شد هیچ کس هیچ کمکی نکرد بلافاصله بعده عروسی بچه دار شدیم و خونه هم به یک ...

چقد خوب مرسی که انرژی مثبت دادی 

ایشالله خدا ماروهم کمک کنه بریم سر خونه زندگیمون دعا کن واسمون عزیزم❤

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
ما خونه داریم ی خونه ۵۰ متری ولی پولمون تو بورس رفته کلا ۱۰ ملیون مونده  نه نمیتونه وقتی نمیتو ...

چرا زندگی میکنم و حاصر نیستم دو سال عقد بمونم من بودم کلا بی خیال عروسی میشوم فقط در حد ۵۰ ۶۰ نفر شام میدادم بی خیال تالار و باس و اتلیه خونتو دادی رهن ۸۰ میلیون خوب با اون برو یه جا رهن کن 

عروسی نگیر....تو این کرونا هم که دیگه کسی عروسی نمیره پولتون رو جمع کنید یه جایی اجاره کنید پول اض ...

پول کلا نداریم ب لطف بورس هرچی داشتیم رفته حتی نمیشه رفت سر خونه زندگی بدون هیچی چ برسه پول اضافه😞

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
چقد خوب مرسی که انرژی مثبت دادی  ایشالله خدا ماروهم کمک کنه بریم سر خونه زندگیمون دعا کن واسمو ...

انشاالله خدا کمکتون کنه تو زندگیتون عزیزم همیشه از خدا کمک بخواه یجوری دستتو میگیره ک خودتم نمیفهمی

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...
چرا زندگی میکنم و حاصر نیستم دو سال عقد بمونم من بودم کلا بی خیال عروسی میشوم فقط در حد ۵۰ ۶۰ نفر شا ...

خودمون خونه داریم پولشو نداریم ن رهن کنیم ن مستاجرو بلند کنیم 

من از اول از همچی زدم 

عزیزم شما میگی حاظر نیستی وقتی واقعا صفر صفر باشی هیچ پولی نداشته باشی طلاق میگیری ؟یا میری دزدی میکنی ؟یا صبر؟

واقعا نمیشه همسرم خودشه و خودش پدر مادرش از اول تاالان ۱۰۰۰ تومن کمک نکردن و پشتش کسی نیستش ما مجبوریم امیدمون فقط ب خداس شماام دعا کن واسمون ممنون❤

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
خونه نخوایم؟تو چادر زندگی کنیم عزیزم؟؟ عروسی ارزوی هر دختریه شما خودت میتونی بدون عروسی بری؟؟ مگ ا ...

من بدون عروسی دارم میرم عزیزم مشکل مالیم نداریم مساله من کروناست

فقط عکس آتنلیه و لباس عروس میپوشم همین

توقعاتت  بالاست