2777
2789
عنوان

زدن یا نزدن واکسن کرونا مسئله این است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 22 پست
کدوم واکسن بهتره؟ وای من دو بار گرفتم 

چینی و هندی خیلی خوب نیستن آسترازانکا و اسپوتنیک هر دو خوبن ولی اسپوتنیک قوی تره و ممکنه یکم بیشتر عارضه نشون بده و چون شما دوبار کرونا گرفتی ممکنه خیلی عارضه نشون بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم واکسن بهتره؟ وای من دو بار گرفتم 

درمورد ایرانی ها هم فقط انسیتو پاستور و برکت خوبه که باز خیلی اطلاعاتی ازشون نیست چون جامعه هدف خیلی کمی ازش زدن واکسنای خارجی حداقل چند میلیون آدم تو دنیا ازشون زدن و مطالعات بیشتری روشون انجام شده در نتیجه اطلاعات بیشتری ازشون موجوده

اطلاعاتت خیلی مفید ودقیق بود ممنون    اگه زحمتی نیست لطف کن گاهی لینکشو توتاپیکهای کرونا ب ...

مرسی عزیزم من کنکوریم تلگرام اینا هیچی ولی باز اگر تاپیک کرونا دیدم حتما فقط نمیدونم چطور لینک بزارم

مرسی عزیزم من کنکوریم تلگرام اینا هیچی ولی باز اگر تاپیک کرونا دیدم حتما فقط نمیدونم چطور لینک بزارم

روی موضوع تاپیکت کلیک می کنی  یه پنجره باز می شه  یه موردش نوشته کپی کردن پیوند رو همون یه کلیک می کنی   بعد درقسمت اظهار نظر تاپیک  به جای کامنت می آی کلیک می کنی چندگزینه می آد  که الصاق رومی زنی وارسال نظر  راحته فوری یادمی گیری

خیلی زیاده من کم کم میگم و بعد درباره هر کدوم از واکسنا میگم اول چه کسانی بیشتر از همه عوارض نشون م ...

سلام تاپیک مهاجرت سوال کردین قفل شد جواب بدم... خواهرشوهرم قبل ازدواج خانواده شوهرش سوعد بودن اونجا هم ک رفت از دبیرستان شروع کرد درس خوندن تا داروسازی خوند الانم شاغل وضع مالیش خوبه ولی خیرش ب هیچ کی نمیرسه 😂😂

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان