2777
2789

سلام به نی نی سایتی های گل و البته پروفسورایه سایت که خیلی خوب نظر قطعی میدن لازم دونستم چیزایی رو که در مورد واکسن میدونم بگم منم نه درسشو خوندم نه چیزی ولی پدرم دکتری بیوتکنولوژی و درتمام جلسات ستاد مقابله با کرونا هست و تو علوم پزشکیه خانوادمم اکثرا پزشکن من نظرات علمی و دقیق اونا رو جمع آوری کردم و بهتون میگم همه هم واکسن زدن آسترازنکا و اسپوتنیک و تجربوشنم میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من ک زد فقط یک روز علایم بیحالی و درد دست داشت

بزنین ناموسا

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

خیلی زیاده من کم کم میگم و بعد درباره هر کدوم از واکسنا میگم

اول چه کسانی بیشتر از همه عوارض نشون میدن؟ کسایی که یک بار یا چند بار کرونا گرفتن و بعد از سه ماه مجاز به تزریق واکسن هستن بیشترین علائم رو نشون میدن مثلا یکی از دوستاییه بابام متخصص پاتولوژیه 3 بار کرونا گرفت الان یک ماهه واکسن زده امروز میگفت نابودددددد شدم چنان کمردردی گرفتم که به زور راه میرم

من که با سر رفتم برای واکسن منتطرم دوز دومشو بزنم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خیلی زیاده من کم کم میگم و بعد درباره هر کدوم از واکسنا میگم اول چه کسانی بیشتر از همه عوارض نشون م ...

حتی بچه های خالم چون همه بیمارستان بودن همه کرونا چندبار گرفتن الان چندوقته واکسن روسی زدن و همه یک هفته در بیمارستان بستری شدن مثلا پدرم آسترازانکا زد و فقط شب اول تب کرد چون قبلا کرونا نگرفته بود و دوم جوونترا بیشتر عارضه نشون میدن بعضی ها هم ممکنه جز دسته اول و دوم باشن و عارضه نشون ندن که بستگی به سیستم ایمنی هر فرد بستگی داره پس اگه کسی قراره خیلی عارضه نشون بده دسته اوله

اما واکسن ویروس ضعیف شده نیست بلکه آنتی ژن ویروسه و به این معنی نیست که کرونا نمیگیرید میگیرید اما مثل یک سرماخوردگی ساده میگذره و نتیجه مراقب باشید کرونا نگیرید تا واکسن بزنید