2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست

وااای

ببین جادوعه

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزنيد امام جماعت شهرتون...شايد اون بدونه البته اگه لوس بازي درنياره و بگه

فردا زنگ میزنم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
چطور؟

دختر خالم میگه برای اینا روی درخت جلو خونشون ی پلاستیک بوده اینام دست نمیزدن بهش 

همش درحال دعوا بودن با شوهرش ی بارم طلاق گرفتن حتی

تا اینکه مادرشوهرش پلاستیکو میاره پایین میبینه ی تیکه پارچه تووشه با شکلای عجیب ک اسم دختر خالمو شوهرشم تووش نوشته شده

میبره پیش دعا نویس میگن این طلسمه 

باطلش میکنن اینام دوباره ازدواج میکنن

من اعتقاد نداشتم ولی ی اتفاقی افتاد برا خودم توو تاپیکم هست

اینم دختر خالم تعریف کرد الان واقعا اعتقاد دارم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘