2777
2789
عنوان

بیاین ی خاطره خنده دار تعریف کنم

207 بازدید | 22 پست

چند روز پیش واکسن کرونا زدم و به شدت عوارض داشت حالم دو روزی شدیدا بد بود بعد ک حالم خوب شد گوشم درد گرفت رفتم پیش متخصص ک مبادا کرونا باشه گفت نه ربطی نداره ولی خیالم راحت نبود ظهر اومدم که بخوابم درد گوشم بیشتر شد از ترسم زنگ زدم به یه متخصص دیگه که وقت بگیرم گفت الان میتونی بیای تا شلوغ نشده گفتم اره پاشدم بی سر و صدا رفتم خونوادمم خواب بودن رو آینه یه نت گذاشته بودم البته رفتم ی نیم ساعت طول کشید تا نوبتم شه گوشیمو سایلنت کردم رفتم تو .بعد معاینه دکتر تا اومدم بیرون دیدم کلی تماس از دست رفته دارم همون لحظه داداشم زنگ زد گف کجایی اینا دیوونه شدن گفتم دکترم.نگو چون کفش و لباسی که هرروز برای سر کار رفتن میپوشیدم و نپوشیدم نگران شدن که بدون کفش و لباس و ماشین کجا رفته خواهر خنگمم گفته بود نکنه چون واکسن زده غیب شده برگشتم خونه به خونم تشنه بودن ولی هنوزم میگیم میخندیم.الان ی ویدیو طنز دیدم راجب عوارض واکسن گفتم بیام براتون تعریف کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موقعی که به پزشکان میزدن پدرم زد فورا بعدش کرونا گرفت حالا واکسن زده بود این بود وضعش

نزده بود چیکار میکرد😂😂😂😂

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

واقعا چه دلی داشتی واکسن زدی

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم

منم میخوام بزنم بنظرت کی نوبت مردم عادی میشه؟؟؟؟

کدوم واکسن بهتره؟

دکتر رفتی براگوشت جی گفت؟ کرونایود؟

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
استرازنکا

شنیدم خیلی عوارض داره

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
من موقعی که به پزشکان میزدن پدرم زد فورا بعدش کرونا گرفت حالا واکسن زده بود این بود وضعش نزده بود چ ...

دلیلش اینکه پدرتون مبتلا بود با واکسن خودشو نشون داده

چرا ؟

والا میگن که این واکسنه هم زیاد مطمئن نیست 

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم