2777
2789

دختره ۱۹ سالشه باردار‌شده. از همون اول ش لک بینی داشت. هفته ی هشتم تشخیص هماتوم‌پشت جفت دادن. یه هفته بیمارستان رامسر که به همه ی ویروس ها آلوده ست خوابید تا خون جذب شه. الان مرخص شده. گفتن استراحت مطلق در حدی که لگن بذارن براش!! بردن درازش کردن خونه ی مادر شوهر. درک نمی کنم هیچ جوره. درسته بچه عزیز ه ولی اینجوری ش برام قابل درک نییس. شوهرش سرایدارمون ه. در اوج فقر ذهنی و فرهنگی و مالی این همه اصراااار واسه حفظ بچه اونم از ۲ ماهگی!! خدا عقل بده

اون یه انسانه. نباید به راحتی از بین بره. تفکر شماست که مسخرس

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایی منو توی 12 سالگی عقدش کردن چقدر هم افتخار میکردن خود دختره هم همچین قیافه می‌گرغت و با النگوهاش جیلینگ جیلینگ می‌کرد انگار ما طلا ندیده هستیم 

حالا توی 15 سالگی داره طلاق میگیره و افسرده شده 

خانما مادرهای آینده تو رو خدا به بچه هاتون ظلم نکنید چه دختر دارید چه پسر دارید که آینده میخواید براشون عروس بیارید دختر بچه آوردن افتخار نیست نشونه عقده ای بودن و بدبخت بودنه

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      

خدا به شما عقل بده. هرچی باشه الان اون یک موجود زنده است انتظار داری بمونه دست روی دست بذاره تا نابود بشه؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خدا به شما عقل بده. هرچی باشه الان اون یک موجود زنده است انتظار داری بمونه دست روی دست بذاره تا نابو ...

ببین همه مسئول اعمال خودشونن. اینکه برای پول بیمارستان دولتی آویزون من و پدرم شده و مادر شوهر باید ادرار مدفوعش و جمع کنه غلط می‌کنه یه بچه زو بدبخت می‌کنه