2777
2789
عنوان

وای بیاین توروخدا بگیدب...😭😭

571 بازدید | 37 پست

وای من غلط کردم.یه دوست‌دارم مال یه شهریه که لرن بعدمن شمالیم.بعدربتم دنبال یه گروهی یع چیزی بپرسم نت اومده یانه؟احه حس کردم‌دوستم‌دروغ میگه‌که نیومده خلاصه توتلگرام اسمشوسرچ کردم بعد یه گروع اوند پرسیدم بعددوتاپسره اونجابودن همینجوری حرف زدن منم جوابشونودادم

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

بعدهی میگفت وا وااا

گفتم چراانقدرمیگی وا؟وا‌دخترونست😂😂دیگه‌همین‌جرف من هماناودیوونه بازیاشون همانااشغالا به من وخونوادم کلی فحش دادم چه فحشای زشتی بعدمنم اعصابم‌خوردشدپی ویشون فحش دادم اه بعدهیپی لفت دادموبلاکشون کردم.بعدامروزدیدم  توگروه نوشته اسکرین‌گرفتم ازپیامای دختره میدونم‌چیکار‌کنم

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممسنی بود؟خب

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

من‌میترسم دوستان یعنی چیکارمیکنه؟ دوست ندارم برام دردسردرست شه خونوادم بفهمن

پشیمونم اه چرابااون اشغالادهن به دهن شدم😥