2777
2789

آیا ممکنه کسی شمارو دوست داشته باشه تا حد مرگ و بچه نخواد؟ ؟؟؟؟؟؟

ایا بچه داشتن مهمه؟

چرا بعضیا از پچه خوششون نمیاد؟ چطور میشه متقاعدشون کرد بچه دار شد؟

دوستان تو روخدا جواب بدید برا کسی میخوام بنده خدا بدجور تو دوراهی مونده ممنون میشم جواب بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دار شدن ب دوست داشتن نیست ب شرایطه

ببین طرف ی پسر پولداره اومده برا یه دختر خالم همه چیم داره میگه فقط بچه نمیخوام هرچی دختر خالم گفته گفته آره فقط بچه نمیخواد  به نظرت چرا نمیخواد؟ دختر خالم طفلی تو دوراهی مونده بره یا بمونه

بعضیا هستن که توافقی بچه نمیخوان  ولی من میگم کیه که نخواد ثمر عشقشو ببینه

اگر واقعا عاشق هم باشن شاید نخوان ،دلایل زیادی هست عقاید زیادی ک هرکی مختص خودش داره

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤