من با این دستور پختم چند بار اول الکم دم دست نبود آرد رو کف دوتا دستم میریختم آروم دستام و به هم میمالیدم و آرد و کم کم اضافه میکردم به مایع کیک
خیلی خوب میشد
1 لیوان شیر
3 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1/2 روغن
3عدد تخم مرغ
1/2 لیوان گلاب
1 ق غ بکینگ پودر
نوک ق چ وانیل
پودر کاکائو به میزان لازم
طرز تهیه:
سفیده را جدا با نصف لیوان شکر حسابی میزنیم
زرده رو با وانیل و بقیه ی شکر جدا میزنیم تا حالت کرمی پیدا کند و به آن روغن و شیر و گلاب اضافه کرده و باز هم میزنیم
آرد را همراه بکینگ پودر الک کرده و آرام آرام به مخلوط زرده اضافه کرده و هم میزنیم
سفیده ها را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط میکنیم
سپس مواد را دوقسمت کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم
کف ظرف را چرب و آرد پاشی کرده یا کاغذ روغنی میگذاریم
سپس مواد را با قاشق یک درمیان در کف ظرف ریخته
و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم