2777
2789
عنوان

سلام درمان بیماری پانیک چیه؟

246 بازدید | 24 پست

من ۱ ساله بیماری پانیک گرفتم والان سیتولاپرام ۲۰ والپرازروم نیم میخورم

کسی هست که این بیماری شکست داده باشه والان خوب شده حالش

تو رو خدا اگه خوب شدین بگین چیکار کردین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دعوا بشه یا حرفای توهین آمیز بهم بزنن قلبم خیلی تند میزنه طوری که انگار از دهنم میخواد بزنه بیرون بعد سردرد شدید میشم تا چند روز هم ادامه داره، این پانیکه؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه

خیلی حالت بدیه نمیدونم چه مرگم میشه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تکنیک مهم و کاربردی اینه که وقتی میاد سراغت ازش فرار نکنی، بلکه بپذیریش. یعنی در اون لحظه با طمأنینه بپذیری که دچار حمله‌ی پانیک شدی.

و اینکه بعد از مدتی مصرف دارویی که پزشک برات تجویز کرده خوب می‌شی. 

اگه دوره‌ی درمانت تموم شده ولی هنوز کامل خوب نشدی مجددا به دکترت مراجعه کن.

برات آرزوی سلامتی دارم 💛

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
وقتی دعوا بشه یا حرفای توهین آمیز بهم بزنن قلبم خیلی تند میزنه طوری که انگار از دهنم میخواد بزنه بیر ...

نه بعید می‌دونم این پانیک باشه

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
نه بعید می‌دونم این پانیک باشه

ممنون

هرگونه ادویه  بخصوص فلفل قرمز و انواع سسها و موادنگهدارنده سوسیس کالباس دوری کن‌ ازمحیطهای پراسترس و دعوا دورباش اروم اروم خوب میشی  شوهرمنم پانیک بود الان بهتره البته اگه اتفاق پراسترسی پیش بیاد ممکنه شروع بشه ولی دیگه کنترلش کرده 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن