2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم الان میخوام ادامه سریالمو ببینم😁

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

من‌ دعا خوندم تضرع کردم و الان اینجام

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من هیچ وقت شب قدرارو رد نمیکردم..هیچ وقت...

عزیزم‌شب ۲۳ ام رو دریاب

التماس دعا

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
یعنی روز آخر؟...اوهوم.. راستش خیلی دلشکسته ام...خیلی...😔

طبق روایات مهمترین شب از شب های قدر همون شب ۲۳ ام هست و میگن حضرت فاطمه شب ۲۳ ام بیشتر احیا میکردن. 

پس دیر نشده عزیزم

کیه که دلشکسته نباشه😔 کیه که غم تو دلش نباشه😣 منکه خیلی خستم گاهی حس میکنم الان مویرگ های توی سرم پاره میشن از فشار فکر