2777
2789
عنوان

داستان ازدواج اجباری یک پسر تهرانی با یک دختر روستایی

| مشاهده متن کامل بحث + 139937 بازدید | 297 پست

شوهرمن ک دادش در اومد میگه چرا نمیخابی😑😑😑😑😑😑😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو بچ متفرق شید چراغ اسی خاموشه احتمالا خابید

نهههه جا خدبش بود کههه

من رو امیر والا کراش زدم نصف شبی😂😂 فان#  

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

اسی فردا بقیشو گزاشتی لایک کناااا

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
نهههه جا خدبش بود کههه من رو امیر والا کراش زدم نصف شبی😂😂 فان#  

لعنتی😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
لعنتی😂

باور کن الان بیدارم، مامانم داره آش میپزه از ۸ بیدارم کرده 🥲 تاوان کراش زدنمو دارم میدم😂

باور کن الان بیدارم، مامانم داره آش میپزه از ۸ بیدارم کرده 🥲 تاوان کراش زدنمو دارم میدم😂

من دیشب۴ خابیدم

خابم نمیبرد 🤕جنبه ندارم😁کاش اسی زودتر بیاد

من دیشب۴ خابیدم خابم نمیبرد 🤕جنبه ندارم😁کاش اسی زودتر بیاد

آره منم منتظر بقیشم