آره عزیزم ماله اونه مراقب باش مزمن نشه وپانیک بشه. من در اثر استرس طولانی مدت متاسفانه 2 ساله پانیک دارم. اول فک میکردم گزگز وبی حسی پا اینام مال ام اس یا توموره. چقد آم آر ای و... آخر گفتن پانیک. استرس خیلی بده خیلی
دقیقا استرسم واسه همین بیماریاس شما درمان شدین چیکار کردین
نه چون روانشناس بهم گفت باید پیش روانپزشک بری وحداقل 5 سال دارو بخوری. منم اصلا داروی اعصاب روم جواب نمیده حالمو بد میکنه. ی مدت عرقیات آرامبخش میخوردم خوب بود. ولی الان ضربان قلبم خیلی وقتا بالاس. با کوچکترین صدایی من از جا میپرم وضربان میره بالای 100. باید استرس دور کنی که نمیشه متاسفانه
من سر ی قرص شوک بهم وارد شد و ۳ ماهیی استرس دارم تازه دارم مدیریت میکنم علائم دیگه نداشتین
چرا دائم احساس میکردم بدنم از داخل میلرزه دست وپام سنگین میشد سرگیجه داشتم با این حالات استرسم بیشتر میشد ضربان میرفت بالا کف دست وپام خیس عرق میشد.. شبا موقع خواب انگار میخام بمیرم جرات نمیکردم بخابم
نه چون روانشناس بهم گفت باید پیش روانپزشک بری وحداقل 5 سال دارو بخوری. منم اصلا داروی اعصاب روم جواب ...
من خیلی دعا کردم اخه مت ۱۶ سالمه گفتم خدا انگاری منو نمبینی دیگه نماز نمیخونم دیگه بردیم بعد انگاری یکی بهمگفت پاشو جمع کن خودتو خداروشکر بهتر شدم علائمم بهتر شد امروط دلم قرص شد ولی این گزگز نمیدونم چیه البته بوکس کار میکنم دستکش نبردم بدون دستکش زدم تو کیسه محکم بود میتوته از اون باشه