2777
2789
عنوان

برای دخترم دعا کنید

905 بازدید | 53 پست

وقتی ۱۱ ماهش بود فهمیدیم سرطان داره..

الان ۱۶ ماهشه و هنوزم درگیره...

خیلی کوچولوه خیلیئیی عذاب میکشه

وقتی از شیمی درمانی میاد وحشت میکنی که نگاهش کنی...چشماش گود رنگ روی خاکستری...

وقتایی و میترسه و درد میکشه و من نمیتونم کاری کنم دلم‌میخواد بمیرم...

سری قبل انقد گریه کرده بود دیدم دهنش پره خونه...

زبانش رو از ترس گاز گرفته بود...

روزهای سختی دارم

من مادرم خدا...مادر...

براش دعا کنید....

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭یائسه شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  انشاءلله خدا حاجت همه خلق رو بده به برکت شب قدر  ممنون میشم برا من ونامزدمم دعا کنید بعدداز دوسال چشم انتظاری بریم سر خونه زندگیمون که فقط خدا میتونه مشکلمون رو حل کنه ممنون از همگی شما

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

انشالله دامنت سبز بشه عزیزم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

الهی ب حق این شب های قدر خدا شفاش بده...

عزیزم میشه برای برگشتن عرفانم و اینکه امسال تو قسمتم عرفانم نوشته بشه به بهترین شکل و خوشبختی دعا کنید؟؟؟ محتاج دعاتونم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
الهی ب حق این شب های قدر خدا شفاش بده... عزیزم میشه برای برگشتن عرفانم و اینکه امسال تو قسمتم عر ...

انشالله به حاجتت برسی

عزیزدلم    دلم خون شد که...از ته دل براش دعا میکنم.. سرطان خون داره؟روند درمانش خوب پیش می ...

ن چشم..

آخر این ماه میره برای معاینه چشمش...

خدای من 😭عزیزم چ کوچولوهه اخه این چ عذابیه خدایا ب حق حضرت علی شفاش بده😔😔😔😔😔😔 اللهم صل علی م ...

خیلی سخته خیلییییی