2777
2789

ممنونم عزیزم🙏🏻🙏🏻😍نازنین مریم و خونوادم

دوستام   آذین    نازگل   گلنوش    اعتصامی    ظهور    مارال    مامان مهدیار    درمسیرخدا    حنا    نیلی    جیگرمامانمم   جیگرررررررر   نازیلا     عروس_خانوماااا  شیرینخانوم و....

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمیہ

دعاکن ارتباطم باخداقوی تربشہ ودیدم بازترونیت وباطنم۔درانجام۔ھرکاری پاکتروحضورقلب درنمازام بیشتر بشہ❤🌸

منم برات آیہ الکرسی وصلوات،سورہ قدر،حمد،توحید،ناس میخونم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
تورخدا ازتون خواهش ميكنم دعا كنين خدا ي بخت خيلي خوب نصيبم كنه😭صبرم سر اومده فاطمه برا دوستم شكي ...

ان‌شاءالله خدا بهترینو برات رقم بزنه و خوشبخت بشی🤲

No Love...🙂 خدا جونم عاشقتممممم💚😍
دریا  ایشالا حاجت روا بشن همه دوستان هر کسی این پیامو دید لایک کنه برای حاجتش صلوات می فرستم ...

ان شاالله حاجت روا بشی ویه خوووونه خوشگل از هر منطقه ای کع دوست دارین بخرین؛ منم دلم خوونه میخواد بااینکه خونه داریم ولی دلم میخواد بزرگ باشه و ویلایی 

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
فاطمه دعاکن توروخدا منم مامان بشم

ان‌شاءالله خدا دامنتو سبز کنه و یه کوچولوی سالم و صالح و خوشگل بهت بده ب حق امام علی "ع"🤲

حاجت رواشی گلم فاطمه ام تروخدا دعا کن هرچه زودتر طرفم بیاد خاستگاری و بدون مخالفتی بهم برسیم و خوشبخ ...

ان‌شاءالله ب حاجتت برسی و خوشبخت بشین کنار هم🤲

الهام میخام صابخونه بشم از مستاجری دربیام خدایا همین خونه ای که توش نشستم م مستاجرم مال خودم بشه دیگ ...

ان‌شاءالله خدا حاجتتو بده🤲