2777
2789

اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید ...مرسی ازتون🌹🌹🌹 باید جمله در قالب درخواستی باشه یا شکر گذاری؟؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

چ جالب هزاران فرشته که میان پایین ...تا حالا بهش فکر نکرده بودم فقط تو این شب استغفار می کنم 😬

ولی نامه نوشتن به فرشته ها رو بلدم 

به فرشته های نگهبان خودت یا فرشته نگهبان اون طرف که می خوای متحول بشه نامه می نویسی هر کدومم ی اسمی دارن نمونه نامه مثلا فرشته آریل (پول و ثروت) ..اسم فرشته ها رو گوگل کنید من یادم نیست مثلا

به فرشته آریل (پول و ثروت)

تو راتقدیس می کنم (احترام و مقدس شمردن) و خداوند را حمد و سپاس می گویم که به سرعت مشکل مالی مرا برطرف می کنید و من از طریق بهترین راه ممکن به مبلغ پول 6میلیار تومان (60/000/000/000ریال) می رسم ،تشکر از خداوند و فرشته آریل که این خواسته مرا به انجام می رسانید 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به فرشته آریل کسی که می خوای بهت پولی رو که طلب داری رو برگردونه اولشو باید بنویسی 

به فرشته آریل در آقا/خانم فرزند(اگه می دونی بنویس)

تو راتفدیس می کنم و الی آخر ....

اگر به فرشته آریل کسی که می خوای بهت پولی رو که طلب داری رو برگردونه اولشو باید بنویسی  به فرش ...

عزیزم شما خودت انجام دادی؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
عزیزم شما خودت انجام دادی؟؟

اره ولی برای من نشد شاید زمانش نرسیده..باید بسوزونی بدی به اب روون..