2777
2789
عنوان

به کدوم بلاگر تبلیغ بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5583 بازدید | 42 پست
پیج بدین لطفا♥️🙏🏻

پیج خودشونو ندارم تو اینستا بزنی میاره بازم برو نگاه کن ببین چطوری هستن من فن پیجشونو دارم بزار عکس بفرستم ببین

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فن یا اصله نمیدونم واسه سرناس تو روبیکا بزن تو اینسنا میاره

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اینم شیما استایله فن پیجشه بزن تو اینستا ببین میاره اینا تو روبیکان فکر کنم این فالوور زیاد داشته باشه خیلی پست هاش اینا خوبه

واقعا همینه باز طرف یه هنری داشته باشه تولید محتوا کنه آدم دلش نمیسوزه راحت پول میده اینا کلا کارش ...

همشون یه داستان زندگی الکی نوشتن و مردمو تیغ میزنن همون سی سی که یک میلیون فالور داره من یه روز استوریای از صبح تا شبش رو نگاه کردم هییییچ چیز خاصی تو پیجش نیست تازه از همشون بهتره و فخر فروشی نمیکنه یه عده شون که به جز فخر فروشی و این که عکس شوهرشون رو بزارن کار دیگه ای بلد نیستن

این فن پیجشه پیج اصلیش دو میلیون فالور داره

نمیدونم فکر کنم اصله این تو روبیکاس چون نوشت اصل فن نیس انگار

همشون یه داستان زندگی الکی نوشتن و مردمو تیغ میزنن همون سی سی که یک میلیون فالور داره من یه روز استو ...

من که از همه بیشتر عاطی و دوس دارم 

دوست عزیز 

شما بخاید تبلیغ بدید به بلاگر قیمت بالا ازتون میگیرن و جذب کمی هم میگیرید 

من به شما کمپین اینستاگرامی را  پیشنهاد میکنم 

کمپین اینستاگرامی ابوالفضل مدیا در اینستاگرام فالور واقعی میده با 50درصد تخفیف رضایت اسپانسر همکاری بلاگر هم دارن و تضمین میکنن اگر یک عدد فالور غیر واقعی وارد پیجتون بشه پولتون رو بطور کامل پس میدن و خسارت پیجتون هم پرداخت میکنن و اگر کمتر از فالور درخواستی بیاد واستون در کمپین بعدی بصورت رایگان شرکت داده میشید تا به جذبتون برسید یا زیان مالی دریافت میکنید کسایی هم که بالای ده هزار مخاطب واقعی بخان باهاشون قرار داد میبندن کارشون تضمینی هست 

شمارشون: 09931790879

پیج اینستاگرامشون: @mosabigh.abolfazl.3 

توضیحات بیشتر خاستید درخدمتم 

دوست عزیز

من به شما کمپین اینستاگرامی را  پیشنهاد میکنم

کمپین اینستاگرامی ابوالفضل مدیا در اینستاگرام فالور واقعی میده با 50درصد تخفیف رضایت اسپانسر همکاری بلاگر هم دارن و تضمین میکنن اگر یک عدد فالور غیر واقعی وارد پیجتون بشه پولتون رو بطور کامل پس میدن و خسارت پیجتون هم پرداخت میکنن و اگر کمتر از فالور درخواستی بیاد واستون در کمپین بعدی بصورت رایگان شرکت داده میشید تا به جذبتون برسید یا زیان مالی دریافت میکنید کسایی هم که بالای ده هزار مخاطب واقعی بخان باهاشون قرار داد میبندن کارشون تضمینی هست

دوست عزیز 

من به شما کمپین اینستاگرامی را  پیشنهاد میکنم