همسرم بهم خیانت کرد و من فهمیدم خلاصه داریم جدا میشیم منم برای اینکه تلافی کنم رفتم با دوس پسر قلبیم حرف زدم از قضا اینا همو میشناسن و پسره هم با چن تا از همشهریای همسرم دوسته پسره خیلی بد بخت و عقده ای من نمیدونم چرا تحت تاثیر احساساتم قرار گرفتم و اینکارو کردم چن بار تصویری حرف زدم حدود یک ماه اینا هم تلفنی دوبارم بیرون دیدمش الان حالم از خودم بهم میخوره و کلی استرس دارم حالم ب اندازه ی کافی خرابه فقط بگین چیکار کنم الان بابام بفمه منو میکشه ابروم میره
این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
توروخدا بیشتر بهم استرس نده من ب اندازه کافی دارم سکته رو میزنم
عزیزم تو خودتو خراب کردی حالا شوهرتم میگه زنم بهم خیانت کرده و از قبل هم باهاش بوده شوهرتم ببخشیدا زبونش درازه دیگه ...ولی به دوس پسر قبلیت بگو که نگه به کسی
کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
خب یه کم بی احتیاطی کردی ولی بدونید که مردا هم آبرو دارن و این آبرو براشون مهمه.مجرد و متاهل هم ندارن.پس مردا هم نمیلن پته ی رابطه هاشون رو بریزن رو آب نگر اینکه دنبال اخاذی باشن که اونم تکلیفش مشخصه
اسی چیزی نمیشه دوس پسرت مگ عقلش کمه بیاد برا خودش شر درس کنه اخه😒😒توام توبه کن دیگ ازاین کارا نکن بزار جدا شی اونوقت برو ده تا ده تا دوس پسر پیدا کن چ کارایی میکنیدا
نترس برای حفظ ابروشم باشه کاری نمیکنه من یه اتفاق شبیه این واسم افتاد اون زمان مجرد بودم طرف تهدید کرد به خانوادت میرم میگم منم گفتم برو بگو برام مهم نیست اونم دید من نترسیدم بی خیال شد