2777
2789
عنوان

قلبم داره میاد تو دهنم انقدر اسنرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست
توروخدا بیشتر بهم استرس نده من ب اندازه کافی دارم سکته رو میزنم 

عزیزم تو خودتو خراب کردی حالا شوهرتم میگه زنم بهم خیانت کرده و از قبل هم باهاش بوده شوهرتم ببخشیدا زبونش درازه دیگه ...ولی به دوس پسر قبلیت بگو که نگه به کسی

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

خب یه کم بی احتیاطی کردی ولی بدونید که مردا هم آبرو دارن و این آبرو براشون مهمه.مجرد و متاهل هم ندارن.پس مردا هم نمیلن پته ی رابطه هاشون رو بریزن رو آب نگر اینکه دنبال اخاذی باشن که اونم تکلیفش مشخصه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چیزی نمیشه دوس پسرت مگ عقلش کمه بیاد برا خودش شر درس کنه اخه😒😒توام توبه کن دیگ ازاین کارا نکن بزار جدا شی اونوقت برو ده تا ده تا دوس پسر پیدا کن چ کارایی میکنیدا 

🖤erfanam🖤
نترس برای حفظ ابروشم باشه کاری نمیکنه من یه اتفاق شبیه این واسم افتاد اون زمان مجرد بودم طرف تهدید ک ...

این پسره خیلی منو عذاب داد ولی الان خیلی میترسم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
شما ک تو تاپیکم قبلی گفتی دوستت بوده

من همون دوستشم با اکلنت اون دوستم اومدم چون کاربری خودم تعلیق شده خط دیگه نداشتم الان من بحثم چیز دیگس 

اسی چیزی نمیشه دوس پسرت مگ عقلش کمه بیاد برا خودش شر درس کنه اخه😒😒توام توبه کن دیگ ازاین کارا نکن ...

بابا من غلط بکنم دیگه دوس پسر بگبرم بخدا صد دفعه ب غلط کردن افتادم 

خب یه کم بی احتیاطی کردی ولی بدونید که مردا هم آبرو دارن و این آبرو براشون مهمه.مجرد و متاهل هم ندار ...

نه اخادی نمیکنه اون خودشم خانوادش تبرو داره ولی این پسره دهنش لقه میترسم ی خورده 

حالا گندش در بیاد فکرمیکنن مشکل از تو بوده ک جدا شدین،چه کاری بود کردی گل

نه من بعد از اقدام ب جدایی این کارو کردم 

با گوشی مامانم تصویری گرفتم شماره مامانم داره البته قبلا هم داشت میترسم شات گرفته باشه 

بگو اون بت زنگ زد بنظرم حتی قبل اینگه اون بره بگه میتونی تو بری بگی ب بقیه مزاحمت میشده اما ممکنه مدرکی داشته باشه درکل زیاد استرس نگیر بابا 

شوهرت راضیه جداشی؟ خودتت راضیی؟ اگ دوطرف راضیین ب هیچی فک نکن لغ هرکی قضاوتت کنه

اره کلا کتکمم زده بود از تو جیبش موادم پیدا کردم برا همین خیانتشم دیدم گفتم ولش کنم دیگه