2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم پایه پنجم هستم صفحه ۱۴ تا ۱۷ مربوط به الگوهاست؟؟ اخه کتاب فعلا دم دستم نیست

بله عزیزم الگوهاست

استاد گفته سناریو بنویسید😐ما هم نمیدونیم سناریو چیههههه لعنت به این کلاس های مجازی😣بعد هم گفته همین طرح درس رو باید تدریس کنید و فیلم بفرستیم

معلم پایه پنجم هستم صفحه ۱۴ تا ۱۷ مربوط به الگوهاست؟؟ اخه کتاب فعلا دم دستم نیست

من بقیه گام ها رو خودم مینویسم فقط گام ارائه تدریس رو از شما میخوام اگر براتون مقدور هست کمک کنید بهم اخه استاد گفته سناریو توی همون گام ارائه تدریس هست و باید طوطی وار همه چیز رو توی این گام توضیح بدید منم نمیدونم سناریو چیه

من بقیه گام ها رو خودم مینویسم فقط گام ارائه تدریس رو از شما میخوام اگر براتون مقدور هست کمک کنید به ...

سناریو نویسی یعنی این که شما بیاین گام به گام بنویسین جه اتفاقی میفته و مثلا معلم چیکار میکنه و میگه یا دانش آموز چیکار میکنه

من برای تدریس الگو ها از بچه ها میخوام چینه یا نخود و لوبیا داشته باشن و بهشون چند تا الگو میدم و میخوام شکل بعدی شو بسازن بعد ازشون میخوام بین شماره و شکل رابطه پیدا کنن 

صفحه ۱۶ کتاب پنجم در مورد الگو مثلثی و مربعی هست با کمک لیوان یک بار مصرف این دو تا الگو روی میزم میسازم بعد از بچه ها میخوام به دقت تعداد لیوان ها تو هر مرحله بشمارند و بعد رابطه شو بگن

سناریو نویسی یعنی این که شما بیاین گام به گام بنویسین جه اتفاقی میفته و مثلا معلم چیکار میکنه و میگه ...

سلام و درود

میشه ازتون خواهش کنم بیایید این تاپیک آخرم و یکم کامل تر توضیح بدید؟من درست متوجه نشدم که چطور باید بنویسم مثلا گفتید دانش آموز رابطه بین لیوان ها رو بگه یا شکل بعدیش رو بسازه یعنی چی😢😢😢لطفا اگر براتون مقدور هست کامل تر طوری که بتونم بنویسم و فیلم بگیرم برام توضیح بدید😣

سلام و درود میشه ازتون خواهش کنم بیایید این تاپیک آخرم و یکم کامل تر توضیح بدید؟من درست متوجه نشدم ...

منظورم این بود دانش اموز تعداد لیوان رو در هر مرحله بشماره و ببینه چندتا چند تا اضافه یا کم میشه تا بتونه الگوشو بفهمه هر وقت الگو فهمید میتونه برای مراحل بعدی خودش لیوانا رو بچینه