2777
2789
عنوان

مرجوعی کمدا

231 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. من از کمدا لباس خریدم اون چیزی که میخاستم نبود عکس گرفتم به پشتیبانی فرستادم. چقدر طول میکشه کارشناسی کنن و بگن که مرجوعی قبوله یا نه؟ و اگر مرجوع بشه هزینه ارسالش رو من باید بدم یا اونی که از گرفتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم سوال میپرسم که سرمام کلاه نره.هزینه ی مرجوعی با شماست.معمولا یک هفته طول میکشه

اسم فروشنده یادم نیست نگاه میکنم بهتون میگم. اول باید بفرستم و به دست طرف برسه بعد کمدا پولم رو پس میده؟

اسم فروشنده یادم نیست نگاه میکنم بهتون میگم. اول باید بفرستم و به دست طرف برسه بعد کمدا پولم رو پس م ...

اونو نمیدونم.خب پیام بده بپرس ازشون

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
عزیزم مرجوع کردی؟ چی شد میشه بمنم بگی یچی خریدم خرابه وسیله برقیه

نه مرجوع نكردم ولي مثل اينكه بايد عكس بگيري و بفرستي پشتيباني اونا نظر ميدن اگه اوكي بود پولت برميگرده و كالا رو بايد پس بفرستي

عزیزم مرجوع کردی؟ چی شد میشه بمنم بگی یچی خریدم خرابه وسیله برقیه

سلام ببخشید مرجوع کردید وسیله برقی رو پولتون برگشت خورد یا خیر مبخواستم لباس بخرم از کمدا ایا مطمین هست برای خرید؟ 

🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽