یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبیعی جلوگیری میکنم ولی دیشب فکرکنم رابطمون پرخطر بود نمیدونم حالا قرص اورژانسی بخورم یا ته
بله حتما بخور
ضمنا جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری محسوب نمیشه هرقدر هم که مواظب باشین
یه روش جلوگیری مطمئن داشته باش اگه نمیخوای باردار بشی
دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی
زایمان اولمم نشدم تا بچم که ۹ماخش شد دیگه خودم رفتم دکتر قرص داد تا شدم بعدش دیگه به شدت نامنظم شدم کلا بدنم ریخت بهم براهمین گفتم این سری بزارم خودش بیاد مامانمم میگه تا دوسال نمیشدم الان نمیدونم چه کنم قرص بخورم یانه
دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
زایمان اولمم نشدم تا بچم که ۹ماخش شد دیگه خودم رفتم دکتر قرص داد تا شدم بعدش دیگه به شدت نامنظم شدم ...
تو ک وضعیت بدنت اینجوریه باید حتنا دکتر بهت بگه .چون خوده اورژانسی و ادمه عادی بخوره تا ۲ماه پری شاید نشه چون هورمنا ب شدت بهم میخوره چه برسه تو که......