2777
2789
عنوان

خدایا چرا بختم باز نمیشه😔💔ذکر یا دعا، چی بلدین برا ازدواج؟؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5026 بازدید | 41 پست
تو فامیل دخترایی که ازدواج کردن میشه بگی شوهرشون چه تحصیلات و شغلی دارن؟؟؟ به من که فامیل  میگ ...

هیچی همشون یا شغل ازاد دارن یا از جیب باباشون میخورن😑🤦‍♀️🤦‍♀️

ایول جوابتو دوس داشتم 

باید همینو از این به بعد بهشون بگم 

خدایشم همینجوریه از اون موقع خاستگار داشتم ولی چون ادم درست حسابی نبودن مامانم ردشون میکرد

اومدیم و مخم زدیم کی میاد بگیره اخه🤦‍♀️ رو مخ زدن نمیشه حساب کرد

حالا  اونایی که شوهر کردن شوهراشون خیلی تاپن؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم و مخم زدیم کی میاد بگیره اخه🤦‍♀️ رو مخ زدن نمیشه حساب کرد

مخ بزن که بیادبگیرنت دیگ یک سری سیاست هامیخوادکه اجراکنی.اول ازهمه بگوتیپت قیافت وقدت چطوریه تاکمکت کنم

الهی بمیرم برات  قبول دارم که بعضیا از ادم بودن بویی نبردن ولی اخه ادم نمیتونه که تا همیشه تنه ...

حرفو که همه میزنن 

تا بوده گله بوده که چرا ازدواج کردیم و مجرد نموندیم حداقل تا یه سن که بدونیم دیگه نیازه واقعا 

حالا  اونایی که شوهر کردن شوهراشون خیلی تاپن؟

نه اخه یجوری ادمو نگاه میکنن که انگار ۴۵ سالمه فلجم کورَم کَرَم یا یه مشکلی دارم که شوهر نکردم ولی اونا شوهر کردن و خیلی خوشبختن درحالی که میدونم اصلنم خوشبخت نیستن...

ولی خب حرفاشون خیلی زهر داره خیلیییییی!!

نمیشه تحمل کرد

مخ بزن که بیادبگیرنت دیگ یک سری سیاست هامیخوادکه اجراکنی.اول ازهمه بگوتیپت قیافت وقدت چطوریه تاکمکت ...

تیپم یجاهایی اسپرته یجاهایی خانومانه 

قدم ۱۶۰ وزنمم ۵۸

قیافمم که معمولیه...همه میگن خوشگلم🤷‍♀️

هیچی همشون یا شغل ازاد دارن یا از جیب باباشون میخورن😑🤦‍♀️🤦‍♀️ ایول جوابتو دوس داشتم  باید ...

خوب  عزیز دلم این حسرت خوردن نداره  مخصوصا اونی که بیکاره😐 

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه اخه یجوری ادمو نگاه میکنن که انگار ۴۵ سالمه فلجم کورَم کَرَم یا یه مشکلی دارم که شوهر نکردم ولی ا ...

خیلی   حرفاشون بده حالا من معلولم   کلا میگن اینو کسی نگاه نمیکنه😐😐   تو اگه مثلا 25یه  ازدواج  عالی  داشته باشی  خیلی بهتر از اینه که سیزده سالگی بری به یه ادم بیکار😐

تیپم یجاهایی اسپرته یجاهایی خانومانه  قدم ۱۶۰ وزنمم ۵۸ قیافمم که معمولیه...همه میگن خوشگلم🤷‍ ...

وکلا ادم درست و حسابی نمیره بچه بگیره که    که پول  پد بهداشتیشم پدر شوهره بده