2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت. ...

478 بازدید | 16 پست

مامانم بهم گفت خنگ چرا ؟؟ چون منی که همیشه معدلم ۱۹ و نیم به بالاس به خاطر یه سری تنش ها و فضای مجازی امتحان ریاضی رو شدم ۱۵ و نیم حالا خوبه تک نیاوردم اصلا ۰ هم میشدم چرا باید بهم بگه خنگ انگار خودش تحصیلات عالی داره گاهی ازش متنفر میشم خدایا کجایی به منم کمکم کن از دست این خانواده تازه بقیه نمراتم همه ۲۰ و ۱۹ هستن وقتی پدر و مادرم جدا شدن و فهمیدم مادرم با یه مردی چت میکنه من مردم حالا از من انتظار تیزهوشی و نمونه هم داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شما حق نداره این حرفها رو بهت بزنه و شما هم حق نداری تو روابط خصوصیش سرک بکشی و دخالت کنی. چون  اون یه خانم مجرده و حق داره با کسی که میخواد رابطه داشته باشه و یا ازدواج کنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اهمیت نده بخدا موفقیت فقط توی  نمره بالا نیست

طرف معدلش شده بود ۱۱ اما پزشکی شهید بهشتی آورد

از دید من بعد انتخاب رشته دبیرستان نمره هیچ ارزشی نداره

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

اولا قضیه اینکه مادرتون بعد از طلاق با یکی چت کنه

خیلی نباید شمارو دگرگون کنه...

تحصیلاتت و برای خودت داری انجام میدی نه مادرت...

کار مادر هم درست نبود ولی مادره دیگه !

شما هم شرایط اونو درک کن

حتما اونم تو فشاره هرچی ام که بگی طلاق شادی نداره !

با درس خوندنت خوشحالش کن

ب نفع خودت هم هست الان تحصیلات حرف اولو میزنه

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

حالا فقط به خاطر یه خنگ گفتن مامانت اینطور به زمین و زمان شکلیت میکنی😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دو سال بعد با پدرم ازدواج کرد دوباره ولی هنوز هم با اون مرد هس

خوب این دیگه واقعا اشتباهه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !