2777
2789

من دو هفته زدم خیلی خوب شدم اما بخاطر کورتون داشتن یکی از مواد اولیه ش گذاشتم فعلا کنار وهر چند شب یه بار میزنم

من همانم که تو غمگین بشوی می میرد...

من سه روزه دارم صابون شو میزنم حس میکنم جوشام کم شده

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کرمای معجزه دستساز رو که همه جا هست میگم اساسشون هم پماد درموویت یا کلوبتازول هست من صورتم خیلی روشن تر شده ونرم تر 

من سه روزه دارم صابون شو میزنم حس میکنم جوشام کم شده

اره منم خیلی راضی بودم بعد دوهفته خیلی پوستم بهتر شده اما میترسم برگرده یا بدترشم

پوست‌صورت منو خیلی خیلی خشک میکرد

من همیشه یه کرم آب رسان استفاده میکنم ارزون قیمت وگرونش هم فرق نداره برام برا همین متوجه خشک کردنش نشدم   

من همیشه یه کرم آب رسان استفاده میکنم ارزون قیمت وگرونش هم فرق نداره برام برا همین متوجه خشک کردنش ن ...

اره گوگل کردم نوشته بود. بعدش از آبرسان استفاده کنید .منم صابوتشو چهل خریدم بعد دوستم امروز تصویری میحرفیدیم می‌گفت صورتت روشن شده

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اره گوگل کردم نوشته بود. بعدش از آبرسان استفاده کنید .منم صابوتشو چهل خریدم بعد دوستم امروز تصویری م ...

عزیزم شما ب

کرم معجزه دستساز تا حالا استفاده نکردی یا آز آشناها کسی تجربه استفاده و قطع مصرف نداشته که بگه بعدش چطورشده

عزیزم شما ب کرم معجزه دستساز تا حالا استفاده نکردی یا آز آشناها کسی تجربه استفاده و قطع مصرف نداشته ...

نه دوستم