2777
2789

من اما دهنم شیرین شده

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز قفسه سینمم سنگینه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
من خیلی می ترسم همش می گم تو گوشم و سرم چه خبره کل زندگیم مختل شده

عزیزم طبیعیه

همشون طبیعیه نترس

گروتا ی مرحله خودشه

مرحله دوم پس لرزه شه.توالان وارد مرحله دومش شدی

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
من دهنم تلخ شده بود،بعد ۳۵ روز هنوز بویایی ندارم

من‌دوهفته بیشتره دهنم تلخ می شه سرم گیج می ره بعد یهو دهنم تلخ می شه گوشم درد می کنه شما مزه ها رو می فهمید یا نه ؟ من همه مزه ها رو حس می کنم ولی یهو دهنم تلخ می شه

من‌دوهفته بیشتره دهنم تلخ می شه سرم گیج می ره بعد یهو دهنم تلخ می شه گوشم درد می کنه شما مزه ها رو ...

مزه ها رو حس میکردم بعد قورت دادن هر چیزی ،حتی اگه شیرین بود،دهنم تلخ میشد

عزیزم طبیعیه همشون طبیعیه نترس گروتا ی مرحله خودشه مرحله دوم پس لرزه شه.توالان وارد مرحله دومش شد ...

مرسی از دلگرمیتون 

راستش من هیچ علایم دیگه ای نداشتم اولش آبریزش بینی و داشتم که سر دردها و چشم درد و گوش دردم شروع شد حتی گونه هام درد می کرد و گاهی توی بینی ام  ولی از هفته سوم سرگیجه ها شروع شد

من‌دوهفته بیشتره دهنم تلخ می شه سرم گیج می ره بعد یهو دهنم تلخ می شه گوشم درد می کنه من همه مزه ها رو حس می کنم ولی یهو دهنم تلخ می شه