2777
2789

سلام دوستان من و خواهرم تو یه ساختمون دو طبقه زندگی میکنیم با هم خوب هستیم من یه بچه چهار سال و نیم و یه بچه سه سال دارم حدودا خواهرم هم یه بچه دو ساله داره 

حالا خواهرم میگه بچه‌ها هر روز یکساعت باید با هم بازی کنن یا بالا یا پایین من با اینکه کجا باشن مشکلی ندارم قدمشون روی چشم ولی هر روز برام اذیت کنندست بهش گفتم یک روز در میون کنیم چون همسر من اجازه نمیده بچه‌ها بدون من جایی برن حتی خونه خاله یا مادر خودش حالا برای من سخته به خواهرم گفتم کمتر کنیم بهش برخورد مدام تیکه میندازه البته آمدن رو کم کرده ولی هرچی میشه یه تیکه میندازه البته برام مهم نیست ناراحت نمیشم چون آدم بدجنسی نیست فقط چون ناراحت شده میگه ولی بنظر شما کارم اشتباه بود اگر شما جای من بودید چکار می‌کردید؟؟؟ من بچه‌ها م رو کنترل میکنم هر روز بالا نرن مثلا بیرون میبرم حموم میبرم بازی کنن آخه دلیل نداره همیشه و هر روز پیش هم باشیم خواهرم میگه این لطف خداست باید استفاده کنیم ولی خوب بنظر من یک روز در میون هم ناشکری نعمت خدا نیست که نمی‌دونم شما بودید چه می‌کردید 

حرف تو درسته

دختر داییمم‌همینطوره خوشش نمیاد بچش اینور اونور بره

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم هرکار  دلم میخواست میکردم بخاطر اینکه دیگران ناراحت نشن خودتو تو سختی ننداز

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ب نظرم حق با خواهرتونه چی میشه مگه قران خدا غلط میشه؟

کی از خواهر عزیزتر و نزدیک تر

بیشتررو اخلاق همسرتون کار کنید

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

روزی یکساعت که اصلا زیاد نیست الان پارک و مهد باز نیست بچه ها باهم بازی کنن چه اشکالی داره بچه اونم تنهاست باهم بازی کنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند