2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 39 پست
چه بدبختی گیر افتادیم این چه ارثی بود بمون رسید😑نمیدونم از کی بهم ارث رسیده مامانم کاملا منظمه  ...

منم مامانم هیچ مشکلی نداره ولی نمبدونم من چرا اینجوری بدبخت شدم

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم،تو اینستا بزنbardari.irحتما وقت بزار و بخون

مرسی عزیزم لطف کردی

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
منم مامانم هیچ مشکلی نداره ولی نمبدونم من چرا اینجوری بدبخت شدم

خوب میشیم ایشالا 

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
دارو نخور عزیزم،سعی کن مرتب پیاده روی کنی،شیربنیجات رو کلا حذف کنی

اصلا یک ماه و چن هفتس پریود نشدم ، لاغرم هستم .

خیلی بهم ریختم ی روزایی دردشو دارم ولی بازم پریود نمشم

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
اصلا یک ماه و چن هفتس پریود نشدم ، لاغرم هستم . خیلی بهم ریختم ی روزایی دردشو دارم ولی بازم پریود ن ...

میدونم کلافه کننده س واقعا.رازیانه دم کن هرروز بخور تا پریود شی،بعد پریودیت اگه واقعا سبک زندگیتو اصلاح کنی مشکلت واقعا حل میشه،منم خیلی عصبی و استرسی بودم بخاطر تنبلی،ولی خداروشکر خیلی بهتر شدم

جدی؟من اخرین سونویی که دادم فولیکول غالب با دیامتر۲۴ داشتم امکان بارداری هست؟

نمیدونم تخصصیشو ولی مامان من پلی کیستیک بوده و هست هم منو اورد هم داداشمو😂

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

چ جالب خودم تاپیک زدمو رفتم فک کردم کسی ج نمی‌ده 😅😅😂

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)