2777
2789
عنوان

شبا

59 بازدید | 4 پست

خوابم نمیبره صبام چشام باز نمیشه اصلا 

بنظرتون قرصی شربتی هست ک بگیرم بخورم ی روز شب زود بخوابم صبح زود پاشم دیگه خوابم میزون شه؟

الان دیشب ساعت چهار خوابیدم مامانم امروز هشت صبح بیدارم کرده پاشدم  نفهمیدم چجوری خوابم برده الان پاشدم

از اینورم شبام باید یهویی خوابم ببره وگرنه از ترس نمیتونم چشامو روهم بزارم 

اگه ام نترسم بازم خوابم نمیبره هی در و دیوار نگاه میکنم فکر و خیال

دچار بیماری افسردگی و بی عصابی

من دوساله این شکلی بودم

بعد ی هفته ست تنظیم شده بود ۱۲ میخوابیدم ۷ ۸ بیدار میشدم

عمم اومد خونمون هی دیشب حرف زد هی حرف زد 

من ۴ ونیم خابیدم ۱۰ بیدار شدم

کسلم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

راه برو 

پیاده روی کن خیلی در روز نا خوادگاه خسته میشی راحتم میخوابی

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوساله این شکلی بودم بعد ی هفته ست تنظیم شده بود ۱۲ میخوابیدم ۷ ۸ بیدار میشدم عمم اومد خونمون ه ...

من نمیتونم تنظیم کنم اخه اینجوریه ک صبح زود پاشی دیگ تنظیم میشه من اصلا چشام باز نمیشه دسته خودم نیس میرم 

دچار بیماری افسردگی و بی عصابی