2777
2789
عنوان

حکم تخلیه

466 بازدید | 23 پست

بچه ها برادرم یه واحد آپارتمان داره که دست مستاجر بوده حالا داداشم میخاد ازدواج کنه که سه ساله نامزد بود بخاطر کرونا میخاد بدون مراسم بره سر خوته زندگیش موعد مستاحر هم تموم شده ولی تخلیه نمیکنه میگه کروناهست من نمیتونم برم دنبال خونه خودت برو جایی رو برای خودت اجاره کن من بعد واکسن زدن تخلیه میکنم

داداشم میتونه حکم تخلیه بگیره

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونه،سند ازدواج را ببره ، دو ماه فرصت میدن بهش 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بله صددرصد

اگه از موعد قراردادش گذشته باشه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

آخه یکی از شرایط تخلیه اینه که خونه رو صاحبخونه برای خودش یا اولادش بخاد 

ن تو این شرایط 

تا سه ماه بعد کرونا میتونه بمونه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
تامیتونیدرحم کنید گرونیه ومردم ندارن

دوساله تو خونه نشسته برادرم تو این دوسال هزارتومنم به کرایه اضافه نکرد دیگه زیادی پررو شد

نه به خاطر کرونا نمیدن فعلا مدارا کنین براش یه جایی پیدا کنین بی سر و صدا بره

یعنی داداشم که صاحبخونست خودش بره جای دیگه اجاره کنه؟