2777
2789
عنوان

اگر کسی تجربه موجر بودن داره یه لحظه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست

وا 😮چه ترسناک 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگ من حدود ٢٠ سال یه خانوم و اقایی تو منزل ویلاییش مستاجر بودند بعد امسال دیگه تصمیم گرفتن اون ملک رو بکوبند و بسازند ..ـبعد اون خانواده باپررویی تمام میگفتند که حتما یه پولی باید به اونها پرداخت بشه که اخر سر هم مادر بزرگم وااقعا یه مقدار  پول بهشون پرداخت کرد

جدی ؟! من با قوانین آشنا نیستم میشه بیشتر راهنمایی کنید🙏

عزیزم اگر طرف بیشتر از هفت سال یکجا ساکن باشه به عنوان مستاجر و هر سال قولنامه ی بنگاهی با کد رهگیری نداشته باشه میتونه ادعای اون ملک رو بکنه که من توی این ملک حق اب و گل دارم صاحب خونه باید ثابت کنه که چرا همینجوری به اون طرف خونه داده اونم این همه مدت .اصولا سر شش سال مستاجر رو بلند میکنن

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

عموی من حدود ۱۲ سال هست که مستاجر ما هست ، دو باب مغازه مورد اجاره هستش .

تا چند سال اصلا اجاره نامه نمی نوشتیم اما تا پارسال که می خواستیم اجاره نامه بنویسیم به مشکل برخوردیم

اول اینکه ایشون تصمیم گرفتن برلی جذب مشتری مغازه رو تعمیر کنن ، مادر من کم سواد هستن و زمانی که عموم این مسئله رو با مادرم در میون گذاشتن مادرم گفتن که من پولی ندارم که بعدا در ازای خرج کرد بابت تعمیر مغازه بهت بدم و اگر تعمیر کردی برلی جذب مشتری خودت هست با توجه به اینکه چندین سال متوالی هم هست که این جا نشستی

اول اینکه ایشون تصمیم گرفتن برلی جذب مشتری مغازه رو تعمیر کنن ، مادر من کم سواد هستن و زمانی که عموم ...

همون دیگه نباید بیشتر ازشش سال مغازه رو بهش میدادید

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊