2777
2789

درس میخونم با ماشینم تو اسنپ کار میکنم 

روزی صد دستمو میگیره با پول بنزینو اینا ماهی یکو پونصد میمونه برام 

به نظرتون میشه به عنوان شغل نگاه کرد بهش از این جهت که پیش بقیه بتونم سر مو بگیرم بالا بگم منم شاغلم !؟

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹

البته فقط تا قبل تموم شدن درسم 

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

چرا ؟؟

یه شغله دیگه ،، همینم عرضه میخواد افرین ک هم درس میخونی هم تلاش میکنی درامد داشته باشی،،،ان شالله بعد از تموم شدن درست ی شغل بهتر پیدا میکنی

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست