2777
2789
عنوان

به نظرتون به عموم کمک مالی کنم؟

288 بازدید | 14 پست

یه عمو ناتنی دارم وضعش خوب بود ( متوسط رو به بالا و جای خوبی استخدام رسمی بود سر ندونم‌کاری از اون کار رسمی دراومد کار آزاد زد باز بخاطر ندونم کاری ورشکست شد چک هاش برگشت خورد حتی افتاد زندان )و اون موقع که افتاد زندان از برادراش و خواهراش انتظار داشتن ماشیناشونو بفروشن بیان بدهی اینو صاف کنن تا بیاد بیرون .‌اون زمانم که هنوز وضعش خوب بود کلی از دیگران قرض میگرفت و پس نمیداد تا پدر بزرگم بنده خدا از ترس آبرو قرض ها رو پس میداد کلا عموم آدم بیخیالیه 

ورشکست که شد بچه هاش و زنش مارو محل نمیدادن میگفتن چرا ماشینتونو نمیفروشید بدهی پدرمون رو بدید از زندان بیاد بیرون 

خلاصه یکی از دوستان سابق عموم‌ حاضر شد بدهی ها رو داد اومد بیرون ولی از زیر صفر شروع کرد زندگیشو 

الان‌میگم بقیشو

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه جای بد زیرزمین نم دار زندگی میکنن عموم سرکار میرفت ولی پسر عموم که ۲۵ سالشه هر روز به یه بهونه از کار در میومد و اراده و پشت کار نداره . مادرم و عمو های دیگم چند بار کمک مالی کردن بهش هرچند کم ولی واسشون کامل خوراکی و مواد غذایی گرفتن بردن برای زن و بچش. یکم پول قرض دادن ( پس هم نگرفتن) حالا عموم چند روزه به داداشم‌پیام میده ۵۰ هزار تومن!!!!!!! داری قرض بدی ماشینم که باهلش کار میکردم خرابه 

مامانم اینا نمیخوان بهش پول بدن میگن این بی مسئولیت تر میشه و هرچی کمکش کنیم فرداش بیشتر میخواد

اخلاقشم واقعا بی مسئولیته . تو اسنپ کار میکرد الان بهونه آورده که ماشینم خراب شده توروخدا یا ۵۰ هزار تومن بهم بدید یا یک میلیون وام بدید . از طرفی مامانم وضعش خوبه نمیخواد کمک کنه تا این خودشو جمع و جور کنه ولی من این بار دلم سوخته میگم نکنه‌ انقدر لنگ مونده واسه ۵۰ تومن التماس میکنه . از طرفی خودم شاغل نیستم و درآمد زندگیم برای شوهرمه . واقعا موندم بخدا

الان یه جای بد زیرزمین نم دار زندگی میکنن عموم سرکار میرفت ولی پسر عموم که ۲۵ سالشه هر روز به یه بهو ...

آره هر چی کمک کنین بدتر میشه. آدمی که نداشته باشه کارگری هم میکنه. خصوصا که پسر بزرگم داره. ولی 50 تومن چیزی نیست. بهش بدین اگه بار بعدی خواست چیزی ندین

تلاش میکنم برای سرنوشت 
۵۰ تومن چیزی نیست به نظرم بدید 

مامانم میتونه خیلی بیشتر هم بده ولی میگه دیگه بخاطر خودش نمیدم تا به خودش بیاد هر بار ۴۰۰ ۵۰۰ تومن بهش میدادن واسه به هاش لباس میخرید واسه خونش خرید میکرد میگفت از بحران رد بشن خودشون کار کنن ولی انگار عادت شده براشون زنعموم که حتی توی این اوضاع فکر مو رنگ کردن و این کاراس سر کلر هم نمیره پسر عموم ۲۵ سالشه ۲ روز میره سر کار از کار میاد بیرون چندبار مامانم و عمو هام واسطه شدن گذاشتنش سرکار اومده بیرون به بهونه های مختلف 

حس میکنم مادرم درست میگه اگه پول بدیم اینا هر روز بدتر میشن از طرفی خیلی دلم سوخته براشون

۵۰ هزار پول نیم کیلو بامیه زولبیاس بده بهش در راه خدا شاید واقعا نیاز داره

پست بعدیمو بخون 

مامانم ابنا کمک مالی میکردن عمومم تو اسنپ کار میکرد ولی اصلا نه خودش نه زنش به فکر خلاص شدن از این شرایط نیستن هر روزم بدتر میشن واسه همین دیگه کمک نمیکنن تا به خودش بیاد وگرنه ۵۰ تومن پول نیست

پست بعدیمو بخون  مامانم ابنا کمک مالی میکردن عمومم تو اسنپ کار میکرد ولی اصلا نه خودش نه زنش ب ...

تو ماه رمضونه و شبهای قدر من بودم صدقه سر بچه م میدادم اون ۵۰ رو و دبگه هیچی نمیدادم اگه بازم میخواست. چون اونموقه میدونستم دیگه سواستفاده میکنه.

اگه خواستبن بفرستین هم بهش نگین سماها بودین و حاشا کنید بگین ما نفرستادیم. که دیگه رو نندازه

بتزم هرچی خودتون صلاح میدونید.

منم به شدت از این ادمای بب مسئولیت بیزارم. 

خانوم هستم