2777
2789

یه گوشی که قیمت بین شیش تا هفت تومن

که کیفیت دوربینشم خوب باشه

معرفی میکنین

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ ام ۵۱ دوربینش عالیه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
شیائومی نوت ۹پرو

شما راضی هستید ازش چون من میخوام بخرم میگن شیائومی بعد یه مدت کیفیت دوربینش میاد پایین

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
شما راضی هستید ازش چون من میخوام بخرم میگن شیائومی بعد یه مدت کیفیت دوربینش میاد پایین

من ندارمش تو رنج قیمتی شما بود معرفی کردم

یکی از کاربرا گف من راضیم و اینا

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

شیائومی قطعاتش تا یکی دو سال دیگ گیر نمیاد. گوشی شیائومی ک پارسال خریدن امسال درست نشد 

من nova7i دارم زمانی ک خریدم 7 تومن بود الان ارزون تر شده. خیلی راضی هستم دوربین‌ش خوبه. هم رده سامسونگ a71 

رم 8 حافظه 128 

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

آره گوشی عمه من ردمی نوت هفت الان هنوز یه سال نشده خریده کیفیت دوربینش خیلی بد شده 

آره گوشی عمه من ردمی نوت هفت الان هنوز یه سال نشده خریده کیفیت دوربینش خیلی بد شده 

واقعا!!!! پس حقیقت داره

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!