2777
2789

شام نخور منم الان همین کارو کردم 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام نخوریم لاغرمیشیم

اره ، چقدر میخوای کم کنی؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

اصلا این کارو نکن زود وزن کم کنی عوارض داره 

ریزش مو و...

کم بخور ورزش کن تو خونه الان که موقعیت باشگاه رفتن نیست

من خودم رفتم متخصص تغذیه با رژیم ۹ کیلو تا الان کم کردم یک هفته هم هست ورزش میکنم تو خونه بعضی شبام با همسرم میریم پیاده روی خداروشکر فعلا که خوب داره جواب میده

اصلا این کارو نکن زود وزن کم کنی عوارض داره  ریزش مو و... کم بخور ورزش کن تو خونه الان که موق ...

من روزا ک روزه ام شبام بنظرت چی بخورم

جای زخم خوب میشه....جای حرف هرگز
من روزا ک روزه ام شبام بنظرت چی بخورم

سعیی کن سرخ کردنی نخوری کربوهیدرات کم بخوری نون سبوس دار یا نون جو بخوری 

سوپ درست کن سوپ کلم و هویج 

برنج در هفته ۳ روز بخور اونم ۸ قاشق 

مصرف قند و شیرینی و هله هوله رو کلا قطع کن چون هیچ نفعی برا بدن نداره 

به جای اینا عسل و خرما شکلات تلخ بالای ۸۰ درصد بخور

سعیی کن سرخ کردنی نخوری کربوهیدرات کم بخوری نون سبوس دار یا نون جو بخوری  سوپ درست کن سوپ کلم ...

شماهم تمین رژیمو گرفتی نتیجه گرفتی

شماهم تمین رژیمو گرفتی نتیجه گرفتی

آره من ۸۷۷۰۰ بودم الان ۷۸ 

میگم که دکتر تغذیه رفتم ولی این ماه نرفتم بخاطر اینکه کرونا 

شدیدتر شده

تو خونه ورزش میکنم یک ساعت جوری که ضربان قلبم بالا میره کلا خیس عرق میشم 

من الان یک ماه بیشتره هله هوله و شیرینیجات حذف کردم 

نون بربری نمیخورم 

یا سنگک یا جو یا سبوس دار

شما همون هله هوله و شیرینیجات حذف کن ببین چقدر تاثیر داره هیچ وعده غذایی حذف نکن 

م 

آره من ۸۷۷۰۰ بودم الان ۷۸  میگم که دکتر تغذیه رفتم ولی این ماه نرفتم بخاطر اینکه کرونا  ...

من67کیلوام اگه60ام بشم عالی میشه ممنون عزیزدل بابت راهنماییت