2777
2789
عنوان

دخترم دو تا از دندون هاشو عصب کشی کرده دیروز ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 49 پست
کجا بردی  بردی دندون پزشک اطفال ؟

اره دندان پزشک اطفال بود بهش اجازه دادن و کلی باهاش حرف میزدن و...پزشک خوبی هم بود کارش خوب بود 

این دو تا دندون رو ۲ ملیون و هفتصد گرفت😶

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

الان پانسمان داره یا پر کرده؟؟؟ مطمئنی عصب کشی کرده؟: چجوری دوتا امروز دوتا فردا؟؟ 

الان پانسمان نیست تموم شد کارش .چهار تاش خراب بود گفت دو تا توی یه نوبت درست میکنم دو تاشو فردا .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوستی دارم کلینیک دندانپزشکی کار میکنه..اگه تا فردا از دکترش نتونستی بپرسی صبح برات میپرسم ..الان که درد نداره.؟؟ 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
چهار سال و نیم آموکسی سیلین دادن؟؟؟ با مترو نیدازول؟؟ بالای ۱۲ سال نمیشه .با یه دکتر دیگه مشورت کنید

یعنی این دارو ها سنگین هست برای سن دخترم؟

من یه دوستی دارم کلینیک دندانپزشکی کار میکنه..اگه تا فردا از دکترش نتونستی بپرسی صبح برات میپرسم ..ا ...

ممنون عزیزم لطف میکنی🌹نه درد نداره اتفاقا آستامینوفن هم داد ولی هر چی می پرسیدم اگه درد داری بگو تا بهت بدم میگفت درد ندارم

خب باید قبلش میدیدن دندون عفونت نداشته باشه وگرنه فک نکنم بعد عصب کشی ک پر شده باشه عفونت کنه

ریشه دندون من عفونت شدید داشت تو عکس نشون نداد..دندونو که باز کرد دید چخبره...جونم در رفت تا خوب شد 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
ندی بهش این داروهارو .برو پیش ی دکتر دیگه ‌اینا داروی بزرگساله .خدای ناکرده برای بچه ت مشکل جدی پیش ...

باشه حتما...چه عجیب 

پس با یه دکتر دیگه ای مشورت میکنم

ممنون عزیزم لطف میکنی🌹نه درد نداره اتفاقا آستامینوفن هم داد ولی هر چی می پرسیدم اگه درد داری بگو تا ...

الان تمیتونم تماس بگیرم ولی صبح حتماااا میپرسم و بهت میگم   

ریشه دندون من عفونت شدید داشت تو عکس نشون نداد..دندونو که باز کرد دید چخبره...جونم در رفت تا خوب شد& ...

توی عکس ک عفونت ملوم نیس

موقع باز کردن اگ ببینه عفونت دارع پانسمان میزاره و قرص باید بخوری تا حل شه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺
ریشه دندون من عفونت شدید داشت تو عکس نشون نداد..دندونو که باز کرد دید چخبره...جونم در رفت تا خوب شد& ...

یعنی درد داشتین چون عفونت داشت؟دارو خوردین که خوب بشه؟

چرا عفونت کرده بود؟

ببین حتما با دکتر دیگه مشورت کن عصب کشی که کرده این چایی خشک کنارو هم که داده اصلا مدرک داشت این دند ...

یعنی میگید نباید عصب کشی میکرد؟مگه برای بچه ها عصب کشی نمیکنن؟خیلی درد داشت دخترم  

سلام عزیزم..من با دوستم تماس گرفتم..راستش تعجب کرد گفتم عصب کشی چون دندون شیری عصب مثل ماها نداره...در مورد داروهاشم گفت اگه عفونت زیاد باشه ممکنه داروی قوی بدن و بهتره بخوره داروهاشو