2777
2789
عنوان

قتل 😨😭

605 بازدید | 37 پست

شرمنده از عنوانی که زدم ولی اینجوری توجه تون بهتر جلب میشه 😑

بچه ها من میخوام یه کسب و کار اینترنتی ثبت نام کنم ، میگه کد ملی و شناسنامه اینا همه عکس بگیرم بفرستم واسش ، بنظرتون از مدارکم میتونه سوءاستفاده کنه ، بدون داشتن اصلش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جور عنوان جهت جذب دیده بودیم جز این مدلیش  

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

خب مرض 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

اره میتونه اگه مطمئن نیست نکن

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

معلومه که اره

ولی دعوا با خواهر شوهر مادر شوهر جاری جذاب تره

بخصوص دعوا جاری با مادر شوهر 

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

چه کار چیپیه یه عنوان کاملا بی ربط میزارید برای تاپیکاتون که دیده شه ،راستشو بنویسید بالاخره یکی پیدا میشه جواب سوالتونو بده.

و بله میتونه ،نفرست

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊