2777
2789
عنوان

تنگ کننده واژن استفاده کردین؟

8497 بازدید | 6 پست

سلام بچها من یه تنگ کننده واژن فوری گرفتم درواقع دوتا گرفتم یکی برا خودم یکی برا خواهرم مال عفونتم هست الان ببین تا استفاده میکنی تاثیرش میذاره و خیلی خوب جواب میده اما من کلا ترسو ام به نظرتون کسی تجربه نداره استفاده کرده باشه چیزی نمیشه؟ شیاف ماریا قبلا استفاده کرده بودم تاثیر نداشت خیلی هم بد بود از اون موقع میترسم اینم بگم این دارو عفونتم خیلی کم کرد اما با این وجود میترسم

اسمش چیه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروی گیاهی تنگ کننده واژن
بدین منظور در طب سنتی نسخه های زیادی هست که بسیار مفید می باشد.

چند تا نسخه راحت خانگی برای درمان این مورد رو توی لینک زیر می تونید ببینید

داروی گیاهی تنگ کننده واژن

اسمش چیه

عزیز اصلا رئیس نکنید  وضعیت من بدتر از شما بود جوری که  زندگیم داشت  بر فنا میرفت ولی به لطف خدا یه عطاری تو نی نی سایت معرفی کرده بودن  گه  انوع محصولات تنگ کننده گیاهی و عفونت و کیست و حجم دهی و... داشت و خیلی تعریفش رو میکردن منم از روی ناچاری دل رو زدم به دریا و تماس گرفتم یه خانم دکتر بود خیلی خوب مشاوره شدم  با توجه به شرایطم برامون دارو تجویز کردن   و به لطف خدا  مشکل هل شد انگار درمان هم شدم خیلی عالی بود ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  این شمارشونه شما هم میتونید مشاوره بشید 

البته نا گفته نماند من مشکل کیست هم داشتم فقط یا یک دوره داره که تجویز کردن خدا رو شکر درمان شدم